Αθλητισμός

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ετοιμάζει βαλίτσες για ξένες πολιτείες

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ετοιμάζει βαλίτσες για ξένες πολιτείες
Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ο νεαρός τερματοφύλακας αποφάσισε ότι είναι ώρα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Ο νεαρός τερματοφύλακας είναι παιδί του Ολυμπιακού. Στους Πειραιώτες ξεκίνησε την καριέρα του και την τελευταία πενταετία βρισκόταν στην πρώτη ομάδα. Όμως όπως όλα δείχνουν η θητεία του στον Ολυμπιακό τελειώνει, καθώς ο Λευτέρης Χουτεσιώτης αποφάσισε ότι είναι ώρα να αποχωρήσει από τον Πειραιά.

Ο Έλληνας πορτιέρε θα μπορούσε να είχε αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, καθώς είχε ευκαιρίες να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Πανιώνιος και ο ΠΑΣ Γιάννινα είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του τα τελευταία δύο χρόνια, όμως η επιθυμία του τότε ήταν να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να παλέψει για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Στην πορεία ίσως και να μην του βγήκε αυτό γιατί οι συμμετοχές που πήρε ήταν λίγες.

Ακόμη κι έτσι το όνομά του έπαιξε και φέτος για κάποιες ομάδες εντός συνόρων.Στον ΠΑΣ Γιάννινα, για παράδειγμα, το όνομά του έπεσε ξανά στο τραπέζι. Αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε αυτή η περίπτωση. Ο ΟΦΗ του έκανε μία κρούση, αλλά ως εκεί. Ο Χουτεσιώτης αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να πακετάρει και να ψαχτεί εκτός συνόρων. Ο νεαρός τερματοφύλακας φέρεται να έχει πρόταση από ομάδα εξωτερικού στα χέρια του και περιμένει εντός των ημερών να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Λευτέρης Χουτεσιώτης: Δοκιμάστηκε στην Ιταλία

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thrylos24.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την Ιταλία, ο 25χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται πολύ κοντά στο να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη και μάλιστα μακριά από την Ελλάδα. Η Κατάνζαρο, ομάδα από την Ιταλία δοκίμασε το τελευταίο διάστημα τον Έλληνα τερματοφύλακα, με στόχο να κρίνει εάν θα του προσφέρει συμβόλαιο.

Εάν όλα πάνε καλά και ο Χουτεσιώτης πείσει τους Ιταλούς, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο και θα ενταχθεί στο δυναμικό του συλλόγου από την Ιταλία. Ο 25χρονος πορτιέρε ήταν επαγγελματίας από το 2014-15 στον Ολυμπιακό, πραγματοποίησε αυτά τα πέντε χρόνια συνολικά εννιά εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους», τρεις στο πρωτάθλημα και έξι στο Κύπελλο, ενώ είχε κάνει ντεμπούτο στις 3 Απριλίου 2016 κόντρα στο Πανθρακικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments