Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Τρίτη (13/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Τρίτη (13/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τρίτη (13/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Τρίτη (13/8/19).

Κριός – Κάρτα: Η Σελήνη

Οι φίλοι συχνά παρουσιάζουν την καλύτερη πλευρά τους σε σας, αλλά εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να δείτε και τα άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους που δεν είναι τόσο όμορφα. Μερικές φορές ακόμη κι εσείς κρύβεστε πίσω από τους φόβους σας με τον ίδιο τρόπο. Σήμερα, όταν παρατηρήσετε έλλειψη ειλικρίνειας, μην κρυφτείτε από την αλήθεια. Στις ερωτικές σχέσεις, αντιμετωπίστε ευγενικά τον άλλο. Μπορεί η ιστορία να κρύβει περισσότερα που δεν γνωρίζετε. Η ευγένειά σας σε μια δύσκολη στιγμή μπορεί να είναι το κίνητρο του άλλου να σας ανοιχτεί πραγματικά.

Ταύρος – Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Η διαχείριση των συναισθημάτων απαιτεί δεξιότητες και πρακτική. Μπορεί να προσπαθείτε όσο μπορείτε να κάνετε το σωστό όλη την ώρα αλλά να εξακολουθείτε να αποτυγχάνετε. Αυτός δεν είναι λόγος για να ρίξετε τον εαυτό σας. Όλοι περνάνε μέρες που δεν είναι τέλειες. Όπως όλα τα πράγματα, συνεχίστε να τελειοποιείτε τις προσπάθειές σας. Είστε ένα έργο σε εξέλιξη. Μην βιάζετε την τέχνη! 

Δίδυμοι – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Μπορεί να δείτε τα πράγματα με μεγάλη σαφήνεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσετε αυτές τις σκέψεις ή ιδέες για τον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη και να υψώσετε ανάστημα και να γίνετε ηγέτες. Παρόλο που ίσως να μην θέλετε να πείτε στους άλλους τι να κάνουν, μπορείτε να ενθαρρύνετε αυτούς που επηρεάζετε προς την κατεύθυνση που ξέρετε από εμπειρία ότι είναι η καλύτερη.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι κάτι που σας έρχεται φυσικά σας. Μπορείτε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να οδηγήσουν. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι πρέπει να είστε λογικοί αυτή τη στιγμή, μπορεί να υπάρχει λόγος που η καρδιά και το πνεύμα σας θεωρούν σημαντικό να αφήσετε τη διαισθητική πλευρά σας να κάνει ό,τι θέλει. Το σύμπαν ξέρει γιατί και ίσως το να μάθετε να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας είναι ένα σημαντικό μέρος αυτού του ταξιδιού.

Λέων – Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Το τι κάνουν οι άλλοι μπορεί να σας επηρεάσει, αλλά μόνο για όσο διάστημα το επιτρέψετε. Ίσως νιώθετε ότι μπορείτε να ελέγξετε μόνο τη δική σας αντίδραση ή στάση! Αυτό είναι αρκετό για τώρα. 

Παρθένος – Κάρτα: Οι εραστές

Σας αρέσει όταν τα πράγματα είναι σε τάξη και υπάρχει λιγότερο χάος στη ζωή σας. Αλλά υπάρχουν φορές που οι καταστάσεις είναι εκτός του ελέγχου σας και απλά πρέπει να αντιδράτε σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Δεν είναι διασκεδαστικό. Αυτή τη στιγμή, είναι πραγματικά σημαντικό να θέσετε ένα όριο στο χρονικό διάστημα που χάνετε να σκέφτεστε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να επικεντρωθείτε στις λύσεις. Με τον καιρό, θα δείτε τη σκόνη να κάθεται και τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Ερημίτης

Αγαπάτε τον χρόνο απομόνωσής σας και ίσως να τον εγκαταλείπετε περισσότερο απ’ όσο θα θέλατε για να βοηθήσετε άλλους. Αυτό μπορεί να σας αποστραγγίζει εάν γίνεται για πολύ καιρό. Δεν είναι τόσο απλό να πείτε όχι, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να γνωρίζετε τα όριά σας και να μένετε εντός τους. Αξίζετε να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε περισσότερα και να είστε περισσότερα όταν οι άλλοι σας χρειάζονται.

Σκορπιός – Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Η ενέργεια ελέγχου σας εντείνεται σήμερα και είστε πιο ευαίσθητοι σε όποιον προσπαθεί να διαφωνήσει μαζί σας όταν ξέρετε ότι έχετε βάλει κάτι στο μυαλό σας που πρέπει να το κάνετε. Όπως το νερό κυλάει πάνω από τα βράχια, αφήστε την αρνητικότητα να κυλήσει από τους ώμους σας. Είστε πολύ καλοί για τα δράματα που θέλουν να προκαλέσουν οι άλλοι.

Τοξότης – Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Νιώθετε κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι είναι και θα αναρωτιέστε όλη μέρα τι σας ενοχλεί. Μερικές φορές τα πράγματα αρχίζουν να εκδηλώνονται αμέσως μόλις τα καταλαβαίνετε. Δώστε προσοχή σε κρυφά σημάδια και μοτίβα που αποκαλύπτουν τι γνωρίζετε αλλά δεν μπορείτε να καθορίσετε. 

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Θάνατος

Κάθε μέρα υπάρχει πάντα μια νέα αρχή και ένα τέλος. Απλώς δεν εστιάζετε στις μεταβάσεις όταν συμβαίνουν επειδή η ζωή είναι γεμάτη. Αφήστε όσα δεν λειτουργούν αυτή τη στιγμή και κρατήστε αυτά που λειτουργούν. Αφήστε μια στιγμή που δεν χρειάζεστε πια. Είστε ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες όταν ζείτε με ευελιξία.

Υδροχόος – Κάρτα: Ο Ήλιος

Μείνετε θετικοί. Όταν είστε χαρούμενοι, φωτίζετε το δωμάτιο και βοηθάτε τους άλλους να νιώσουν την μεταδοτική σας ενέργεια. Ίσως να είστε το μόνο φως στη ζωή που κάποιος άλλος μπορεί να δει.

Ιχθύες – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Όταν παίρνετε ένα ρίσκο τα πράγματα φαίνεται απλώς να συμβαίνουν και να μπαίνουν στη θέση τους. Δεν χρειάζεται να αισθάνεστε καλά ή κακά γι’ αυτό. Το Κάρμα φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά σας, αλλά ανταποκρίνεται στις πράξεις σας. Όταν η ενέργεια δεν είναι εκεί, ακολουθήστε το σχέδιο παιχνιδιού σας. Δουλεύει!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments