Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (12/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας (12/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (12/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (12/8/19).

  • κριός

Η άμυνα μπορεί να μην είναι χρήσιμη, σε οποιαδήποτε αντιληπτή επίθεση ή αντιπαράθεση με το ταίρι σου, τώρα. Ο σύντομος τρόπος με τον οποίο απαντάς, μπορεί να είναι αυτό που πρέπει να προσέξεις τώρα. Μπορεί επίσης να είσαι λίγο απασχολημένη, με τον κατάλογο των αναγκών σου… με αποτέλεσμα να παραβλέπεις ή ακόμα και να αγνοείς, αυτά που θέλει το ταίρι σου. Αν περιορίσεις οποιαδήποτε αιχμηρή απάντηση, μπορεί να είναι ένας πολύ βοηθητικός παράγοντας.

  • ταύρος

Η διαίσθησή σου πιθανότατα δεν θα σε απογοητεύσει αν κάνεις το «σωστό» στα ερωτικά σου ζητήματα τώρα. Η ρομαντική σου κατάσταση και ιδιαίτερα, η σχέση με τον εραστή σου, δεν είναι τόσο ασταθής όσο νόμιζες. Μπορείς να ενισχύσεις τον ήδη στενό δεσμό με το ταίρι σου, αν είσαι πρόθυμη να εξετάσεις τον «σωστό» ή αμοιβαία ευχάριστο τρόπο. Ακολούθησε τους κανόνες….. και όλα θα πάνε καλά!

  • δίδυμοι

Θα έχεις λόγους να χαμογελάς και να αισθάνεσαι αισιοδοξία για τον τρόπο που εξελίσσονται τα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Ακόμα κι αν φαίνονται χαοτικά ή ασταθή. Υπάρχει μια μέθοδος κρυμμένη μέσα στην τρέλα και μια κρυμμένη λογική μέσα σε ό,τι φαίνεται τυχαίο. Εμπιστέψου το…. και θα δεις πολύ σύντομα, το πώς ανταμείφθηκε, η θετική σου προσέγγιση.

  • καρκίνος

Θα νιώθεις πως έφτασες στα όριά σου… ή πως πρέπει να βγάλεις κάτι από μέσα σου. Ωστόσο, αν μια εκρηκτική έκφραση είναι απαραίτητη για να φέρει μια αλλαγή στην προσωπική σου ζωή, τότε άστο να συμβεί. Δεν θα καταπιέζεις τα συναισθήματά σου για πολύ καιρό. Θα νιώσεις περισσότερο ανακουφισμένη, αν αποκαλύψεις στο ταίρι σου, πώς αισθάνεσαι και γιατί.

  • λέων

Έχεις όρεξη να δείξεις την παιχνιδιάρικη κι ευφυή πλευρά σου, αυτή τη στιγμή. Αν αφήσεις αυτή την πλευρά, ν’ αναλάβει την ερωτική σου ζωή, τότε η θετική ενέργεια, θα είναι ο σωστός καταλύτης για μια όμορφη εξέλιξη. Η αισιοδοξία και το χιούμορ σου, θα σε κάνει περιζήτητη, σε πολύ κόσμο γύρω σου. Επίσης η ικανότητά σου να είσαι σοβαρή όταν χρειάζεται, είναι ένας επιπλέον δελεαστικός παράγοντας!

  • παρθένος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα φέρεις μια γλυκιά εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή εντυπωσιάζοντας, περισσότερα από ένα, άτομα. Είτε μόνη είτε σε σχέση, φαίνεται πως παίρνεις μια απόφαση, που αλλάζει μια ανικανοποίητη κατάσταση. Μια βελτίωση μπορεί να μην είναι τόσο άμεση όσο θα ήθελες, αλλά μια έντονη περίοδος «δοκιμής και λαθών» μπορεί να σε βοήθησε να διευκρινίσεις, μια μελλοντική πορεία. Ο εραστής σου θα καλωσορίσει την επιθυμία σου, γι’ αυτή την αλλαγή!

  • ζυγός

Η σχέση σου, μπορεί να απαιτήσει να είσαι λιγότερο ευαίσθητη απέναντί της. Όταν έχεις τη διάθεση να θεραπεύσεις κάτι – ή κάποιον – με μεγάλη προσοχή, δοκίμασε να κάνεις μερικά βήματα πίσω και να δεις τι κονδυλώματα υπάρχουν. Μπορεί να πιστεύεις, πως αυτή είναι μια κρύα προσέγγιση, αλλά πρέπει να συμβάλλει και η λογική κάπου-κάπου. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς λογικά – και ν’ ακούσεις με προθυμία το μήνυμα της καρδιάς σου!

  • σκορπιός

Η σχέση σου, μπορεί να μεταφερθεί σε μια ισχυρότερη ή πιο μόνιμη βάση αυτή τη στιγμή. Η διερεύνηση νέων ή ακόμα και ασυνήθιστων επιλογών θα μπορέσουν να ενισχύσουν τη σχέση σου, όπως και τα επίπεδα εμπιστοσύνης και ανταλλαγής, μέσα σ’ αυτήν. Είναι επίσης πιθανό να ξεκινήσετε μαζί, ένα νέο και συναρπαστικό ταξίδι προσωπικής εξέλιξης. Η σχέση σου με τον εραστή σου, εξελίσσεται…. με αγάπη, εμπιστοσύνη και οικειότητα. Πορεύσου λοιπόν!

  • τοξότης

Το μυαλό και το στόμα σου, θα συνεργαστούν ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή, με τόσο αρμονικό τρόπο, που οι λέξεις που χρειάζεσαι, θα ρέουν με ευκολία. Αυτό δεν αφορά μόνο τον προφορικό σου λόγο, αλλά όλες τις μορφές επικοινωνίας σου. Ο συναισθηματικός σου κόσμος και μια σχέση ειδικότερα, μπορεί αναμφίβολα να επωφεληθεί από την ικανότητά σου να πεις ό,τι χρειάζεται, με τον τρόπο που πρέπει να ειπωθεί. Το μόνο που χρειάζεσαι…. είναι η προθυμία σου, να το πράξεις!

  • αιγόκερως

Σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σου, θα είσαι επιρρεπής στο να ξεφύγεις λιγάκι, στην προσπάθειά σου για μια συγκεκριμένη αλλαγή ή για μια επισήμανση των απόψεών σου. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να χαλαρώσεις. Έχε πίστη στο γεγονός, ότι μια γλυκιά ανάπτυξη μπορεί να συμβεί, αν αφαιρέσεις από οποιαδήποτε ρομαντική εξίσωση τον παρορμητισμό ή τις άμυνές σου!

  • υδροχόος

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την παρούσα, για ν’ αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα, που είχες καταφέρει μ’ επιτυχία ν’ αναβάλλεις μέχρι τώρα. Αυτό το ζήτημα, θα απαιτήσει από σένα μεγάλη συγκέντρωση και αρκετές προσπάθειες. Θα χρειαστεί επίσης αρκετή υπομονή !Αλλά αν το προσεγγίσεις με πιο έξυπνο τρόπο, θ’ ανακαλύψεις πόσο εύκολο είναι να λύσεις, ό,τι απαιτεί την ολοκληρωτική σου εστίαση, τώρα.

  • ιχθύες

Η εξέλιξη της σχέσης σου, θα βασιστεί στην έκφραση των αληθινών αισθημάτων και συναισθημάτων. Αυτό θα απαιτήσει να γίνουν ουσιαστικότερες συζητήσεις από το συνηθισμένο. Γιατί πρέπει να σιγουρευτείς πως η εξέλιξη της σχέσης σου, μπορεί να χρειαστεί μια καινούργια αίσθηση αυθεντικότητας από την πλευρά σου. Αν οι συζητήσεις σας, έχουν παραμείνει σε «ασφαλές» έδαφος για πολύ καιρό, τότε αυτό θα αλλάξει τώρα… ή σύντομα

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments