Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Δευτέρα (12/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Δευτέρα (12/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Δευτέρα (12/8/19).

  • Κριός

Κάποιες εξελίξεις που σας προσεγγίζουν, μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας, αγαπητοί Κριοί. Ενδέχεται να ανακαλύψετε πράγματα για άτομα του περιβάλλοντός σας που να σας απογοητεύσουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αναθεωρήσετε τις φιλίες σας. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε να σας καταβάλει αυτό το αρνητικό κλίμα. Διατηρήστε τα δικά σας σχέδια για το μέλλον!

  • Ταύρος

Με αίσια ατμόσφαιρα ανοίγει η εβδομάδα σας, αγαπητοί Ταύροι! Επιτέλους θα δείτε να σημειώνετε πρόοδο, χωρίς να κάνετε δεύτερες σκέψεις όσο αφορά τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Αφιερώστε λίγο επιπλέον χρόνο στον εαυτό σας, γιατί η πίεση του τελευταίου διαστήματος δεν σας επέτρεπε να ξεκουραστείτε. Φροντίστε πιο πολύ την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, ξεκουραστείτε, ξεκουραστείτε… Το χρειάζεστε και το αξίζετε!

  • Δίδυμοι

Φροντίστε να περιορίσετε ή να αποκρύψετε τελείς το πείσμα σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Όσο πιο κάθετοι και αμετακίνητοι είστε στις θέσεις σας, τόσο πιο πιθανό είναι να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή δεν πρέπει να ρισκάρετε να πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε, υιοθετήστε μια πιο ανοικτόμυαλη προσέγγιση για όλα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να βρείτε εύκολα λύσεις σε πολλά από τα προβλήματά σας!

  • Καρκίνος

Ανοίξτε την καινούργια εβδομάδα με χαμόγελο, αγαπητοί Καρκίνοι! Επιτέλους θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας και να παίρνετε την πολυπόθητη ικανοποίηση. Προσέξτε μόνο να μην υπερβάλετε με τη χαρά και τον ενθουσιασμό σας, σε σημείο να χάσετε την στόχευση της πορείας σας. Επίσης, μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Παραμείνετε ψύχραιμοι και προχωρήστε μπροστά με αποφασιστικότητα!

  • Λέων

Συγκρατηθείτε, αγαπητοί Λέοντες! Τα νεύρα σας είναι τόσο τεντωμένα, που γίνονται συχνά αιτία για εντάσεις και διαφωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Επειδή δεν θέλετε αυτό το κλίμα, προσπαθήστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας για να χειρίζεστε τις δυσκολίες με πιο ήρεμο τρόπο. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις και βιαστικές κινήσεις, θα επιφέρετε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε!

  • Παρθένος

Η έναρξη της εβδομάδας ενδέχεται να σας δυσκολέψει κάπως, αγαπητοί Παρθένοι. Ίσως να προκύψουν αναπάντεχα εμπόδια στην πορεία σας προς την επιτυχία και την ευτυχία. Πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην χάνετε τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν οι δυσκολίες φαντάζουν ανυπέρβλητες αρχικά. Αν διατηρήσετε την εστίαση και τον ρεαλισμό σας, θα ανακαλύψετε ότι όλα είναι περαστικά. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πειραματιστεί με καινούργιες ιδέες, που μπορεί να μην σκεπτόσασταν καν παλαιότερα. Ίσως αυτές τώρα να σας οδηγήσουν στις λύσεις που αναζητάτε!

  • Ζυγός

Η διάθεσή σας είναι πανέτοιμη για αλλαγές, αγαπητοί Ζυγοί! Από εκεί θα αντλήσετε το θάρρος να πάρετε κάποιες θετικές πρωτοβουλίες, που πραγματικά θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αλλά πριν πάρετε την κάθε απόφαση, φροντίστε να διασφαλίσετε ότι είναι η ενδεδειγμένη και ότι έχετε επίγνωση των συνεπειών της. Θα σας βοηθήσει η γνώμη ανθρώπων που σας αγαπούν, γιατί μπορούν να δουν τα πάντα με περισσότερη αντικειμενικότητα!

  • Σκορπιός

Έχετε ανάγκη από αποστάσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Η έναρξη της εβδομάδας θα σας δώσει ευκαιρία να απομακρυνθείτε από ανθρώπους και καταστάσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα πάντα πιο σφαιρικά και να κάνετε την αποτίμησή τους. Μόλις καθαρίσετε τη σκέψη σας, θα καταφέρετε να βρείτε και την πορεία σας για συγκεκριμένα θέματα που σας απασχολούν. Φροντίστε μόνο να επανέλθετε σύντομα στον κόσμο και την καθημερινότητά σας, για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει!

  • Τοξότης

Είστε πλέον έτοιμοι, αγαπητοί Τοξότες! Με την έναρξη της εβδομάδας, είστε σε θέση να αντικρύσετε όλες τις προκλήσεις σας με περισσότερη υπευθυνότητα και εστίαση. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαράξετε τη νέα πορεία σας, με την ενέργεια και τον δυναμισμό που θα σας κατακλύζει. Πάρτε τις αποφάσεις σας, οργανώστε τις κινήσεις σας και να έχετε τα μάτια σας ανοικτά για τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν!

  • Αιγόκερως

Επιτέλους βλέπετε τα πάντα από διαφορετική οπτική, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τώρα είστε σε θέση να διαμορφώσετε άποψη για καταστάσεις και ανθρώπους, γι’ αυτό εμπιστευθείτε το ένστικτό σας στον εντοπισμό κάθε προσποίησης. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να αναμιχθεί στις υποθέσεις σας ή να επηρεάσει την άποψή σας. Κινηθείτε με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε αποδοτικό!

  • Υδροχόος

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα γεμάτοι ενέργεια και ζωτικότητα, αγαπητοί Υδροχόοι! Είναι ακριβώς τα εργαλεία που χρειάζεστε, για να απαλλαγείτε από το άγχος και τις ανατροπές που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η αυτοπεποίθησή σας βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Σε συνδυασμό με τις θετικές πλανητικές όψεις, θα μπορέσετε στο εξής να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας!

  • Ιχθύες

Δεν σας ευχαριστούν τα δεδομένα της ζωής σας, αγαπητοί Ιχθύες. Ωστόσο, δεν είστε ακόμα βέβαιοι για το τι ακριβώς σας φταίει ή τι να κάνετε. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, αναποφάσιστοι για την πορεία που πρέπει να πάρετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμήσει, συζητήστε όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε, δεχθείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρουν. Σύντομα τα πάντα θα πάρουν το δρόμο τους αυτόνομα κι εσείς θα νιώσετε την εσωτερική ικανοποίηση που έχετε ανάγκη!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments