Αθλητισμός

ΑΕΚ: Πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Πρόκριση με καλό ποδόσφαιρο
Η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε στο ΟΑΚΑ με στόχο να "κλειδώσει" την πρόκρισή της στα playoffs του Europa League με δεύτερη νίκη απέναντι στην Κραϊόβα

ΑΕΚ: Η Ένωση υποδέχεται απόψε το βράδυ στις 21.00 την Κραϊόβα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, θέλοντας να σφραγίσει την πρόκριση στα playoffs του Europa League μετά τη νίκη της με 2-0 στη Ρουμανία. Στόχος της ΑΕΚ ειναι να πετύχει και δεύτερη νίκη κόντρα στους Ρουμάνους και να παρουσιάσει καλή εικόνα στο γήπεδο. Στα playoffs του Europa League η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας – Τραμπζονσπόρ με το πρώτο ματς στην Τσεχία να δίνει ένα ελαφρύ προβάδισμα στους Τούρκους αφού πήραν ισοπαλία 2-2 στο φινάλε.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει από τα πρώτα του παιχνίδια στον πάγκο της Ένωση να αποδείξει ότι ήταν η σωστή επιλογή. Θέλει να εδραιωθεί στον πάγκο της ομάδας και να κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων, διοίκησης και οπαδών, ότι είναι ο ιδανικός για να οδηγήσει την ΑΕΚ στο νέο γήπεδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να παρουσιάσει μία ομάδα επιθετική, κυριαρχική, θαρραλέα στις επιδιώξεις της, που να πιστεύει στη νίκη σε κάθε ματς και να βελτιώνεται με το χρόνο.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του εκτός από τους Τσιγκρίνσκι, Κλωναρίδη και Χουλτ. Λιβάγια και Ολιβέιρα αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί με τον Πορτογάλο επιθετικό να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Καρντόσο θα είναι πιθανότατα η εξής:

Ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, Παουλίνιο δεξιά στην άμυνα, Λόπες αριστερά, Βράνιες και Σβάρνας στόπερ, στον άξονα οι Σιμόες και Σιμάο ενώ θέση διεκδικεί και ο Κρίστιτσιτς. Μάνταλος, Λιβάγια και Ζεράλδες θα είναι η τριάδα πίσω από τον προωθημένο Ολιβέιρα.

Από την άλλη η Κραϊόβα βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, μετράει τρεις σερί ήττες (δύο στο πρωτάθλημα και μία από την ΑΕΚ) με τον προπονητή της ομάδας, Κορνέλιου Παπούρα να δέχεται τα πυρά των οπαδών της ομάδας του. Η εικόνα εξάλλου στην συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων ενόψει ΑΕΚ, όπου δεν μίλησαν πάνω από δύο λεπτά, τα έλεγε όλα για την κατάσταση που βρίσκονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments