Ελλάδα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει τηλεοπτικό κανάλι

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει τηλεοπτικό κανάλι
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ιδιοκτήτης του ομίλου DPG αναμένει τις αποφάσεις του ΕΣΡ για την έκδοση της επόμενης κατηγορίας τηλεοπτικών αδειών.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τα τηλεοπτικά νερά φαίνεται να ετοιμάζεται να ταράξει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με την πρόθεσή του να κάνει αίτηση για θεματική άδεια τηλεοπτικού προγράμματος πανελλαδικής εμβέλειας. Σύμφωνα με το typologies.gr, ο ιδιοκτήτης του ομίλου DPG αναμένει τις αποφάσεις του ΕΣΡ για την έκδοση της επόμενης κατηγορίας τηλεοπτικών αδειών.

Έχει καταργηθεί η δυνατότητα έκδοσης θεματικών ειδησεογραφικών αδειών με πανελλαδική κάλυψη και το ΕΣΡ θα ασχοληθεί με τους περιφερειακούς σταθμούς. Για αυτό τον λόγο η προκήρυξη των 3+1 θεματικών πανελλαδικών αδειών θα πάει για αργότερα, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού.

Μάλιστα, η προεργασία έχει γίνει ήδη, αφού η Αμαλία Κάτζου έχει αναλάβει την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων των σάιτ για λογαριασμό του ομίλου DPG, μετά την αποχώρησή της από το Open.

Ξεκινά ο πλειστηριασμός της «χρυσής» ταινιοθήκης του Mega

Πλησιάζει η μέρα του διαγωνισμού για τα περιουσιακά στοιχεία του Mega. Σύμφωνα με το ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η διαδικασία αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του τρέχοντος μήνα και όλοι φυσικά στοχεύουν στην τεράστια ταινιοθήκη του πρώην μεγάλου καναλιού. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον προγραμματισμό η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του Δεκεμβρίου με τους μνηστήρες του μεγάλου και πολύτιμου αυτού τηλεοπτικού πακέτου να είναι πολλοί.

Ανάμεσά τους, έχει γραφτεί στο παρελθόν, είναι οι ιδιοκτήτες καναλιών με πανελλαδικής εμβέλειας άδεια όπως ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ κάποια παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν και το ενδιαφέρον της Cosmote να εντάξει την ταινιοθήκη του Mega σε ξεχωριστό ψηφιακό κανάλι του μπουκέτου της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments