Αθλητισμός

Αντριάν: Η στιγμή που ο οπαδός της Λίβερπουλ τον έβγαλε νοκ άουτ με τάκλιν (vid)

Αντριάν: Η στιγμή που ο οπαδός της Λίβερπουλ τον έβγαλε νοκ άουτ με τάκλιν (vid)
Αντριάν: To φοβερό βίντεο με τον τραυματισμό του ήρωα πορτιέρε της Λίβερπουλ, λίγο μετά την απόκρουσή του στο πέναλτι του Έιμπραχαμ.

Αντριάν: Τι άλλο μπορείς να γράψεις για τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ; Ο 32χρονος Ισπανός πορτιέρε ήταν άνεργος στις αρχές Αυγούστου και έλαβε τη… σωτήρια κλήση από τον Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έψαχνε μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Άλισον Μπέκερ. Ο Άντριαν έγινε μέλος των Reds και σε μια από τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, είδε τον Άλισον να τραυματίζεται στην προσπάθειά του να κάνει βολέ. Ο Κλοπ του έδωσε το χρίσμα και μέσα σε λίγες ημέρες υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του στην πρεμιέρα της στην Premier League κόντρα στη Νόριτς, αλλά και στο ματς της Πόλης κόντρα στην Τσέλσι, το οποίο θα έκρινε το που θα πήγαινε ο τίτλος του υπερπρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Αντριάν ήταν υπέροχος, πραγματοποιώντας αρκετές μεγάλες επεμβάσεις κατά τη διάρκεια των ενενήντα λεπτών αλλά και της παράτασης. Ωστόσο κατάφερε να λάμψει στη διαδικασία των πέναλτι, αποκρούοντας με τα πόδια το πέναλτι του Έιμπραχαμ. Μεγάλες στιγμές για τον Ισπανό που ξεκίνησε τον μήνα ψάχνοντας ομάδα και στα μισά πανηγύριζε τίτλο με τη Λίβερπουλ. Όμως στην τρελή χαρά ήταν που… χάλασε το πράγμα. Οι παίκτες της Λίβερπουλ έγιναν ένα κουβάρι ενώ ορισμένοι οπαδοί κατάφεραν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, συμμετέχοντας και εκείνοι στη χαρά. Ένας εξ αυτών ήταν τόσο εκστασιασμένος που πήγε να μπει στο μπούγιο με… τάκλιν, το οποίο βρήκε τον Αντριάν. Και μαντέψτε, τον τραυμάτισε! Πλέον, ο Κλοπ σταυρώνει τα δάχτυλά του, καθώς αναγκαστικά, θα χρησιμοποιήσει την τρίτη του επιλογή, τον Λόνεργκαν, στο εκτός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον.

Κάπως έτσι, η Λίβερπουλ έχει θέμα κάτω από τα γκολπόστ, καθώς ο Άλισον θα μείνει στα πιτς το λιγότερο για έναν μήνα λόγω ενός βολέ, ενώ ο Αντριάν τέθηκε νοκ άουτ από… τάκλιν οπαδού. Αυτά, μόνο στη Λίβερπουλ.

Η στιγμή του τραυματισμού του Αντριάν

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments