Αθλητισμός

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο Φερέιρα τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια με την Σλόβαν

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο Φερέιρα τον υπολογίζει κανονικά για τα παιχνίδια με την Σλόβαν
Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός μέσος δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Πόντους Βέρνμπλουμ: Ο «σκληρός» αποκλεισμός από τον Άγιαξ, μετά την ήττα με 3-2 στην Ολλανδία, σαφέστατα έφερε απογοήτευση στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μπροστά του τις διπλές αναμετρήσεις κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου θα πρέπει να διεκδικήσει την είσοδο του στους ομίλους του Europa League. Ήδη, ο Αμπέλ Φερέιρα έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τα παιχνίδια κόντρα στους Σλοβάκους, με το όνομα του Πόντους Βέρνμπλουμ, σύμφωνα με τη «Metrosport», να «στριφογυρίζει» στο μυαλό του.

Ο Σουηδός μέσος δείχνει πως έχει αφήσει πλέον πίσω του το πολύ σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στη λίστα με τους παίκτες, η οποία πρέπει να κατατεθεί στην UEFA μέχρι τα μεσάνυχτα σήμερα. Υπενθυμίζεται πως όπως και στον προηγούμενο γύρο στα προκριματικά του Champions League, έτσι και τώρα οι ομάδες έχουν δικαίωμα να δηλώσουν δύο ακόμη παίκτες μέχρι τα μεσάνυχτα της προηγούμενης μέρας του πρώτου αγώνα.

Δημήτρης Γιαννούλης: Καθιερώνεται ως επιλογή στον ΠΑΟΚ

Μία από τις φετινές αποκαλύψεις του ΠΑΟΚ είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έδιωξε όσα «σύννεφα αμφισβήτησης» υπήρχαν, αποτελώντας πλέον ένα χρήσιμο εργαλείο στη φαρέτρα του Άμπελ Φερέιρα. Ο Γιαννούλης έπαιξε ως βασικός στα ματς με τον Άγιαξ, δείχνοντας εξαιρετική εικόνα σε δημιουργικό επίπεδο, με τα ανεβάσματά του να είναι σωστά και συγχρονισμένα. Παράλληλα, δεν πήγε πίσω και η αμυντική του εικόνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα paok24.gr, στον σύλλογο επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα του Δημήτρη Γιαννούλη. Παράλληλα, οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά» τρίβουν τα χέρια τους επειδή ο παίκτης δεν πωλήθηκε τελικά στη γαλλική Ρεν έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς πλέον θεωρούν ότι το «ταβάνι» του εν λόγω ποδοσφαιριστή είναι μεγαλύτερο.

Ουσιαστικά, η μπάλα πηγαίνει πλέον στα πόδια του Γιαννούλη. Εκείνος θα χρειαστεί να ανεβάσει κι άλλο τα στάνταρ του ώστε να δείξει στον Άμπελ Φερέιρα ότι δεν επαναπαύεται και ότι στοχεύει σε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως εάν ο Γιαννούλης συνεχίσει με αυτή τη νοοτροπία, ο ΠΑΟΚ αλλά καιο ίδιος μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν στο φινάλε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments