Διεθνή

Πεθερά έκοψε τους όρχεις του πρώην γαμπρού της και τους πέταξε από το παράθυρο

Πεθερά έκοψε τους όρχεις του πρώην γαμπρού της και τους πέταξε από το παράθυρο
H 49χρονη πεθερά έγινε έξαλλη με τον γαμπρό της, έπιασε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε όχι μία, όχι δύο, άλλα 27 φορές.

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στη Ρωσία. Μία 49χρονη ευνούχισε και δολοφόνησε τον πρώην γαμπρό της, επειδή ο 32χρονος καθυστερούσε να δώσει την διατροφή στην κόρη της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail η πεθερά τού έκοψε τους όρχεις και τους πέταξε από το παράθυρο.

Είχε προηγηθεί καβγάς κατά τη διάρκεια του οποίου η γυναίκα κατηγόρησε τον πρώην γαμπρό της, Dmitry Bogdanov, ότι καθυστερεί να δώσει τα χρήματα της διατροφής στην πρώην γυναίκα του και τον γιο του, δυσκολεύοντας τη ζωή τους. Τα αίματα άναψαν, η 49χρονη έγινε έξαλλη, έπιασε ένα μαχαίρι και τον μαχαίρωσε όχι μία, όχι δύο, άλλα 27 φορές. Όταν ο άτυχος 32χρονος κατέρρευσε από την απώλεια αίματος, εκείνη συνέχισε να τον μαχαιρώνει μαζί με τον σύντροφό της.

Μετά το φρικτό έγκλημα, η 49χρονη,  απόλυτα ψύχραιμη παρά την αγριότητα της πράξης της, πήρε τηλέφωνο την κόρη της για να την ενημερώσει για το τι είχε συμβεί. Εκείνη άφωνη κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη. Στην αρχή αρνήθηκαν τις κατηγορίες, όμως στη συνέχεια ομολόγησαν το έγκλημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments