Αθλητισμός

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πρώτος στόχος της Σέλτικ ο μπακ του Ολυμπιακού

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Πρώτος στόχος της Σέλτικ ο μπακ του Ολυμπιακού
Ομάρ Ελαμπντελαουί: Δημοσιεύματα φέρνουν τον Νορβηγό μπακ του Ολυμπιακού στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Σέλτικ.

Ομάρ Ελαμπντελαουί: Ξανά στο στόχαστρο της Σέλτικ φέρεται να βρίσκεται ο Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η σκωτσέζικη «Daily Mail» και άλλα Μέσα της χώρας, ο άσος του Ολυμπιακού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της Σέλτικ. Όπως τονίζεται, μάλιστα, οι Σκωτσέζοι είχαν ενδιαφερθεί για τον 27χρονο μπακ τον Ιανουάριο, όμως τώρα άρχισαν ξανά να αναπτύσσονται σενάρια γύρω από το όνομα του.

Παράλληλα, η «Daily Mail» υποστηρίζει πως ο Ελαμπντελαουί θα ήταν πρόθυμος να συμφωνήσει σε μείωση των αποδοχών του για να γίνει το deal. Μάλιστα, οι Σκωτσέζοι αναφέρουν πως μια ενδεχόμενη μεταγραφή του, θα κόστιζε στη Σέλτικ. Βέβαια, ο ίδιος ο Νορβηγός μπακ μόλις λίγο καιρό πριν και πιο συγκεκριμένα μετά την πρόκριση κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν είχε επισημάνει ότι είναι καλά στον Ολυμπιακό, δείχνοντας διάθεση παραμονής στην ομάδα.

«Κάθε καλοκαίρι, τέτοια περίοδο, τα ίδια και τα ίδια. Ότι ο Ομάρ θα φύγει, ότι ο Ομάρ δεν είναι ευχαριστημένος. Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: Όσο δεν βγαίνω να δηλώσω κάτι μόνος μου, ας μην πιστεύει ο κόσμος όλα αυτά που ακούει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε.

Λούκα Ιβάνουσετς: Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση για τον Κροάτη

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται πυρετωδώς για τις δύο «μάχες» κόντρα στην Κράσνονταρ, οι οποίες μπορεί να τον φέρουν πίσω στους ομίλους του Champions League. Παρά το γεγονός πως το μυαλό όλων στους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται στα παιχνίδια με τους Ρώσους, αυτό δεν σημαίνει πως δεν τσεκάρουν περιπτώσεις για τη μεταγραφική τους ενίσχυση. Μάλιστα, οι Πειραιώτες ψάχνουν κυρίως παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν επένδυση για τα επόμενα χρόνια.

Ένα από τα ονόματα που έχει βρεθεί στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα είναι αυτό του Λούκα Ιβάνουσετς. Ο 20χρονος αγωνίζεται με τη φανέλα της Λοκομιτίβα Ζάγκρεμπ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που παίζουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Κροατίας. O ποδοσφαιριστής έχει βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Ολυμπιακού και μάλιστα, σύμφωνα με το «Sportske.jutarnji.hr», ήδη οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του νεαρού και χαρισματικού χαφ. Μάλιστα τονίζεται πως είναι η πιο καλή πρόταση που έχει η ομάδα του για τον Λούκα Ιβάνουσετς αυτήν την στιγμή.

Για τον παίκτη προσέφερε 2.5 εκατ. ευρώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αλλά δεν μπορεί να φτάσει παραπάνω. Στον σύλλογό του πάντως εκτιμούν πως μπορεί να δεχθούν και πιο μεγάλες προτάσεις. Παρόλα αυτά τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την απόκτηση του. Ο Ιβάνουσετς θεωρείται το next best thing του κροατικού ποδοσφαίρου και φέτος έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 2 ματς. Πέρυσι είχε 34 αναμετρήσεις με 6 γκολ και 5 ασίστ. Είναι διεθνής με την U21 της Κροατίας και έχει γενικά μεγάλη ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο Ιβάνουσετς είναι κυρίως μεσοεπιθετικός (σ.σ. επιτελικός μέσος) αλλά παίζει επίσης εξάρι και στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments