Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι: Θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Φερέιρα

Ενέα Μιχάι: Θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Φερέιρα
Ενέα Μιχάι: Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ξεχωρίσει τον Αλβανό αμυντικό και αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες μέσα στη σεζόν.

Ενέα Μιχάι: Μια πολύ σκληρή «μάχη» έδωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ, διεκδικώντας την πρόκριση του στον play off γύρο των προκριματικών του Champions League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πάλεψε με νύχια και με δόντια, αλλά η ήττα στην Ολλανδία (3-2) σε συνδυασμό με το 2-2 της Τούμπας έστειλαν τον «Αίαντα» στην επόμενη φάση και τους Θεσσαλονικείς στα προκριματικά του Europa League. Εκεί όπου θα τεθούν αντιμέτωποι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, θέλοντας να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πέραν των αναμετρήσεων κόντρα στους Σλοβάκους, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έχουν στο μυαλό τους και τη συνέχεια της σεζόν. Γι’ αυτό και προσπαθούν να αποφασίσουν ποιοι παίκτες θα παραχωρηθούν, αλλά και ποιοι θα έχουν την εμπιστοσύνη τους για να καταρτίσουν το ρόστερ της ομάδας. Ένας από τους παίκτες που μέχρι εσχάτως τελούσε υπό παραχώρηση ως δανεικός ήταν ο Ενέα Μιχάι, ο οποίος φαινόταν πως δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής.

Ο Αλβανός αμυντικός έλαβε μέρος στην προετοιμασία, αλλά φαινόταν πως δύσκολα θα παρέμενε στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μάλιστα, η Τενερίφη είχε ήδη κάνει κρούση για την απόκτηση του ως δανεικό, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί την πρόταση της, καθώς η ομάδα της Ισπανίας, ζήτησε από τους πρωταθλητές να καλύψουν τα 2/3 του συμβολαίου του. Ωστόσο, όπως αναφέρει η «Live Sport», o Μιχάι όχι μόνο δεν τελεί υπό παραχώρηση, αλλά είναι από τους παίκτες που έχουν εντυπωσιάσει τον Αμπέλ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ικανότητες του Αλβανού αμυντικού και αναμένεται να του δώσει ευκαιρίες τη φετινή σεζόν, ενώ θέλει να τον έχει από κοντά για να παρακολουθήσει την εξέλιξη του. Παράλληλα, ο Φερέιρα θεωρεί ότι θα είναι ευεργετική για εκείνον η παρουσία του στο ρόστερ παικτών όπως οι Βαρέλα και Κρέσπο.

Ιβάν Σαββίδης: Φήμες για νέα μεταγραφική «βόμβα» στον ΠΑΟΚ αν προκριθεί

Ο ΠΑΟΚ έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη για να προκριθεί στον play off γύρο των προκριματικών του Champions League, αλλά η ήττα από τον Άγιαξ (3-2) στην Ολλανδία έβαλε τέλος στο όνειρο του «Δικεφάλου του Βορρά» να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ωστόσο, το Ευρωπαϊκό ταξίδι δεν τελειώνει για τους πρωταθλητές που θα συμμετάσχουν στα play off του Europa League. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν σαφώς πιο εύκολο έργο κόντρα στην Σλοβαν Μπρατισλάβας.

Φυσικά, οι Σλοβάκοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν σαν ομάδα, καθώς είναι πρόσφατο το παράδειγμα της Έστερσουντ, η οποία από το πουθενά είχε αφήσει εκτός ομίλων τον ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάποια έκπληξη, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League δεν θα είναι το μόνο «δώρο» για τον ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τη «Sportday», ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται να πυροδοτήσει μια μεταγραφική «βόμβα» στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Κάτι που το έχει κάνει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, με χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις την απόκτηση των Μπερμπάτοφ, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο. Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, ο ΠΑΟΚ ναι μεν αντιμετωπίζει κάποια θέματα με το Financial Fair Play, αλλά αυτό δεν θα σταθεί εμπόδιο να κλείσει το deal με φορ πρώτης γραμμής. Βέβαια, όλα αυτά θα έχουν ισχύ μόνο εάν ο «Δικέφαλος του Βορρά» καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments