Αθλητισμός

Κώστας Γαλανόπουλος: Με τόσα τον παραχωρεί η ΑΕΚ

Κώστας Γαλανόπουλος: Με τόσα τον παραχωρεί η ΑΕΚ
Κώστας Γαλανόπουλος: Ο νεαρός χαφ ενδιαφέρει πολλές ομάδες και ήδη στην ΑΕΚ του έχουν ορίσει τιμή πώλησης.

Κώστας Γαλανόπουλος: Τα τελευταία χρόνια ελάχιστοι ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος. Ο νεαρός χαφ ήταν ένα από τα πουλέν του Τιμούρ Κετσπάγια καθώς ήταν ο προπονητής που τον πήρε πρώτη φορά σε προετοιμασία. Από τότε ο 21χρονος έχει γίνει πρωταθλητής με τα “κιτρινόμαυρα” και ενεργό μέλος της ομάδας.

Οι καλές εμφανίσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τον έχουν βάλει στις λίστες πολλών Ευρωπαϊκών ομάδων. Κατά καιρούς υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν ομάδες από την Γερμανία και την Ιταλία να έχουν κάνει κρούση για την απόκτηση του. Ωστόσο το θέμα δεν έχει προχωρήσει ποτέ σε επίσημη πρόταση. Από την πλευρά της η ΑΕΚ έχει τον ποδοσφαιριστή δεμένο με συμβόλαιο και δεν ανησυχεί για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Κώστας Γαλανόπουλος: Με τόσα τον δίνει η ΑΕΚ

Με τις μεταγραφές που έγιναν φέτος ο καλοκαίρι, ο Κώστας Γαλανόπουλός δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο στα χαφ. Ωστόσο αυτό δεν μειώνει καθόλου την αξία του νεαρού μέσου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportday», υπήρχε διαμεσολαβητής που άκουσε τον Νίκο Λυμπερόπουλο να του μιλά για 5 εκατομμύρια ευρώ, ως τιμή εκκίνησης για κάθε συζήτηση πώλησης του παίκτη.

Τα χρήματα αυτά δεν είναι λίγα, αν σκεφτούμε το ότι δεν είναι τόσο υψηλά στην ιεραρχία των μέσων του «Δικεφάλου» για τον Μιγκέλ Καρντόσο, με την ΑΕΚ βέβαια να αξιοποιεί την επέκταση ενός χρόνου που έκανε στο συμβόλαιό του, δεσμευόμενος μέχρι το 2021. Σε κάθε περίπτωση, με τη μεταγραφική περίοδο να μην αργεί να ολοκληρωθεί, τα χρήματα που ζητά η διοίκηση του συλλόγου είναι αρκετά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments