Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ήρθε πρόταση για την απόκτηση του

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ήρθε πρόταση για την απόκτηση του
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ομάδα από το εξωτερικό έχει ήδη κάνει πρόταση για την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ από τον Παναθηναϊκό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Πρόταση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Sportday.Η πρόταση αυτή δεν καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των “πρασίνων”, αν και η πώληση του 22χρονου εξτρέμ βρίσκεται εντός πλάνων, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν ανανεώνει και το συμβόλαιό του εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Νίκος Νταμπίζας, σύμφωνα με την ίδια πληροφορία, θα ήθελε μεν ιδανικά ένα ποσό γύρω στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ, αλλά ίσως και να αποδεχθεί μια πρόταση στα 1.2 εκατομμύρια. Μαζί με αυτό, φυσικά, θα επεδίωκε και ποσοστό μεταπώλησης και, για αυτό το λόγο, έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με την εν λόγω ομάδα του εξωτερικού, ώστε να φανεί αν μπορεί να βρεθεί λύση για την παραχώρηση του Χατζηγιοβάνη.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Δεν έπαιξε στο φιλικό με την Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 της Ξάνθης στο τελευταίο του φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων. Στο σημερινό ματς του ΟΑΚΑ δεν αγωνίστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, με τον Γιώργο Δώνη να τοποθετεί τους Κολοβό και Χατζηθεοδωρίδη στα «φτερά».

Η απουσία του Χατζηγιοβάνη δεν είχε να κάνει με λόγους τακτικής, αλλά τραυματισμού. Ο εξτρέμ των πρασίνων αισθάνθηκε ενοχλήσεις πριν από το ματς, με τη διάγνωση του ιατρικού team της ομάδας να αναφέρει ότι υπέστη φλεγμονή, γεγονός που δεν επέτρεψε στον Γιώργο Δώνη να τον χρησιμοποιήσει στην πρόβα τζενεράλε του τριφυλλιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments