Lifestyle

Η βουλευτής Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε

Η βουλευτής Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε
Η Έλενα Ράπτη ανακοίνωσε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι πριν λίγες μέρες παντρεύτηκε τον αγαπημένο της.

Η Έλενα Ράπτη είναι ένα από τα πολιτικά πρόσωπα που δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε τον αγαπημένο της χωρίς να το μάθει κανείς. Μάλιστα, χρειάστηκε να το ανακοινώσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να γίνει γνωστή η είδηση. Η Έλενα Ράπτη ανέβηκε τα σκαλιά της Εκκλισίας πριν από λίγες ημέρες υπό άκρα μυστικότητα.

Στην ανάρτηση αναφέρει μάλιστα σχετικά: «Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη».

Έλενα Ράπτη: Σύντομο βιογραφικό

Η Έλενα Ράπτη (Θεσσαλονίκη, 9 Μαΐου 1975) είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments