Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (18/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (18/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (17/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (17/8/19).

Κριός

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε απογοητευμένοι που βλέπετε τους πάντες να έχουν σχέση εκτός από εσάς. Αλλά να θυμάστε ότι δεν πρόκειται για κιβωτό. Η αγάπη παίρνει χρόνο και κινείται με τους δικούς της ρυθμούς. Να είστε υπομονετικοί και αφήστε τη μοίρα να κάνει τα υπόλοιπα. Θα τα καταφέρετε!

Ταύρος

Αν ένα φλερτ φαίνεται να κινείται με αργούς ρυθμούς, προσπαθήστε να επιταχύνετε τη διαδικασία υιοθετώντας μια πιο επιθετική τακτική. Γνωστοποιήστε τις προθέσεις σας ζητώντας από το αντικείμενο του πόθου σας να βγείτε ραντεβού αντί να περιμένετε από εκείνους να σας το προτείνουν. Αναλάβετε δράση!

Δίδυμοι

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν κάποιος/α που έχετε βάλει στο μάτι ενδιαφέρεται εξίσου για σας. Οπότε πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και προσκαλέστε τους να βγείτε έξω για καφέ. Εξάλλου, δεν θα είναι κάτι επίσημο. Θα είναι πιο εύκολο να τους εκμαιεύσετε μια θετική απάντηση αν προτείνετε κάτι χαλαρό.

Καρκίνος

Μερικές φορές δεν είναι κακό να γίνεστε εσωστρεφείς. Η ενδοσκόπηση σας βοηθά να καταλάβετε γιατί οι σχέσεις σας δεν είναι επιτυχημένες. Αξιολογήστε τα συναισθηματικά βάρη που κουβαλάτε. Ξεχάστε τις προδοσίες και τις απογοητεύσεις του παρελθόντος. Απελευθερώστε τον εαυτό σας για να ξεκινήσετε από την αρχή με κάποιον/α καινούργιο/α.

Λέων

Σήμερα προσπαθήστε να βοηθήσετε κάποιον/α με όσα χρειάζεται αντί να αδιαφορήσετε. Αν δώσετε προτεραιότητα στο φίλο σας σε σχέση με τα υπόλοιπα καθήκοντά σας, να είστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσει. Δώστε στο θέμα τους την αμέριστη προσοχή σας.

Παρθένος

Έχετε την αίσθηση ότι ο θεός Έρωτας δεν συχνάζει πια στα ίδια στέκια; Μπορεί να παραμονεύει κάπου στη δουλειά. Μην αποκλείετε την πιθανότητα μιας ερωτικής σχέσης με κάποιον συνάδερφο. Είναι πιθανόν να έχετε προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιου/ας. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

Ζυγός

Μπορεί να αισθανθείτε άσχημα, αν προσπαθείτε να φλερτάρετε με κάποιον/α που δεν δίνει καμία σημασία στις ματιές σας, στα χαμόγελα και στα υπονοούμενα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να το πάρετε προσωπικά. Απλά αποδεχτείτε ότι αυτό το άτομο δεν είναι το κατάλληλο για εσάς και προχωρήστε παρακάτω.

Σκορπιός

Ψάχνετε ιδέες για το ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε κάποιον/α στο πρώτο ραντεβού; Ίσως η επιστήμη να μπορεί να σας βοηθήσει. Αντί να τους πάτε σε συνηθισμένα μέρη όπως μπαρ ή καφετέριες, προσκαλέσετε τα αντικείμενο του πόθου σας σε μια αξέχαστη επίσκεψη στο μουσείο φυσικής ιστορίας. Μπορείτε να φλερτάρετε στην αίθουσα δεινοσαύρων.

Τοξότης

Ένα ασυνήθιστο σχόλιο από κάποιον συνάδερφο μπορεί να υπαινίσσεται ότι σας βλέπουν διαφορετικά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για διακριτικό φλερτάρισμα ή παρατεταμένες ματιές. Μπορεί να κρύβουν το ενδιαφέρον τους εδώ και πολύ καιρό.

Αιγόκερως

Αυτοί που αναζητούν με επιμονή την αληθινή αγάπη, στο τέλος ανταμείβονται. Η αποφασιστικότητά σας θα αποδώσει καρπούς αρκεί να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους που έχετε θέσει για την ερωτική σας ζωή. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποσπαστεί από αρνητικά σχόλια. Πιστέψτε ότι ο θεός Έρωτας είναι στο πλευρό σας.

Υδροχόος

Τα συναισθήματα σας απέναντι σε κάποιο/α στενό/ή σας φίλο μπορεί να γίνουν πιο έντονα. Μην προσπαθήσετε να τα καταπολεμήσετε. Αυτά τα νέα τρυφερά συναισθήματα μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι που το θέλετε και οι δύο. Αφήστε τον έρωτα να αναλάβει τα υπόλοιπα.

Ιχθύες

Μπορεί να βοηθάτε τους φίλους σας περισσότερο από όσο συνειδητοποιείτε. Διατηρώντας μια θετική και αισιόδοξη στάση στην ερωτική σας ζωή, εμπνέετε και τους άλλους αδέσμευτους φίλους σας να κάνουν το ίδιο. Προσφέρετε τις συμβουλές σας σε αυτούς που χρειάζονται λίγη επιπλέον καθοδήγηση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments