Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (19/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα (19/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (19/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (19/8/19).

Κριός

Το να πρέπει να διεκπεραιώσετε υποχρεώσεις δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Δεν μπορείτε να υποδεχτείτε τη μέρα που ξεκινά με χαρά και αισιοδοξία; Ίσως θα πρέπει να γυρίσετε στο κρεβάτι (αν μπορείτε) ή να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι. Γιατί να ασχολείστε με τοξικά πράγματα μια τόσο ωραία μέρα;

Ταύρος

Τα επαγγελματικά ζητήματα θα πρέπει να παραμένουν στο χώρο εργασίας. Όταν έχετε βγει για διασκέδαση ή αράζετε με φίλους, μην κουβαλάτε τα προβλήματα της δουλειάς μαζί σας. Είναι ο προσωπικός σας χρόνος και πρέπει να περνάτε καλά. Οπότε κλείστε κινητά και laptop… Εξάλλου είναι αγένεια να γράφετε μηνύματα ή να μιλάτε στο τηλέφωνο όταν βρίσκεστε με παρέα.

Δίδυμοι

Εσείς που συνηθίζετε να μαχαιρώνετε πισώπλατα τους άλλους, προσοχή! Αν έχετε σκοπό να κουτσομπολέψετε, να ξέρετε ότι δημιουργείτε μια πολύ κακή ατμόσφαιρα. Ο θεός του Έρωτα δεν βλέπει με καλό μάτι τους διπρόσωπους. Οπότε καταπιείτε το δηλητήριο που είχατε σκοπό να εκτοξεύσετε και κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Μπορείτε να ξεσπάσετε όταν θα είστε μόνοι.

Καρκίνος

Σήμερα σας απασχολεί ιδιαίτερα ο κόσμος στον οποίο ζείτε. Μάθετε περισσότερα για τα περιβαλλοντολογικά ζητήματα και προσπαθήστε να κάνετε κάτι για αυτά. Δεσμευθείτε να απέχετε από επεξεργασμένα τρόφιμα τουλάχιστον μια μέρα την εβδομάδα: Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τρώτε τίποτα που είναι συσκευασμένο ή εκτός εποχής, και θα κόψετε το κρέας! Γεμίστε το σώμα σας με λαχανικά, ρύζι και νερό.

Λέων

Μερικές φορές αισθάνεστε τόσο ωραία όταν γίνεστε κακοί! Πρέπει να κοιμηθείτε, αλλά όταν είστε στη μέση μια εκπληκτικής συζήτησης ή διασκεδάζετε, δεν είναι κακό να αλλάξετε τη ρουτίνα του ύπνου σας. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό – η ζωή έχει τον τρόπο της να μπαίνει στη μέση. Θα έχετε άφθονο χρόνο αργότερα για να κοιμηθείτε.

Παρθένος

Οτιδήποτε πρέπει να ειπωθεί, έχει ήδη ειπωθεί… Σε αυτό το συμπέρασμα έχετε καταλήξει σήμερα. Αν όχι, πείτε κάτι. Προφανώς έχετε να προσθέσετε κάτι καινούργιο στη συζήτηση. Μάλιστα η εμπειρία σας μπορεί να βοηθήσει κάποιον/α να αντιληφθεί μερικά πράγματα και να λύσει ένα πρόβλημα που τον/την απασχολεί εδώ και καιρό.

Ζυγός

Δεν έχετε αρκετά χρήματα; Στην πραγματικότητα έχετε. Πρόκειται για απλά μαθηματικά. Χρησιμοποιείτε τους πόρους σας με τον καλύτερο τρόπο; Αντί να ξοδεύετε πέντε ευρώ κάθε μέρα σε κάποιον σπέσιαλ καφέ, μεταφέρετε αυτό το ποσό σε έναν ειδικό λογαριασμό. Μετά από ένα χρόνο, θα έχετε μαζέψει αρκετά χρήματα για να πάτε επιτέλους τις διακοπές των ονείρων σας!

Σκορπιός

Τα αντίθετα έλκονται. Είναι αλήθεια. Αλλά σκεφτείτε πόσο πιο εύκολα είναι όλα με κάποιον ίδιο με εσάς. Αναζητήστε ερωτικές γνωριμίες που έχουν ανάλογες εμπειρίες και ιστορικό: Για τη θρησκεία, απόψεις για τον κόσμο, πολιτικές πεποιθήσεις και πάει λέγοντας. Μερικές φορές είναι ευκολότερο να γεφυρωθεί το κενό σε λιγότερο χρόνο.

Τοξότης

Σήμερα αφιερώστε λίγο χρόνο για να επανεξετάσετε τους στόχους σας. Βάλτε οπωσδήποτε στο πρόγραμμα ένα-δυο μεγάλα γεγονότα. Αν ο δρόμος που θα ακολουθήσετε δεν είναι ξεκάθαρος, μπορεί να χαθείτε. Μην διστάσετε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και να ενισχύσετε τα αδύναμα σημεία.

Αιγόκερως

Σήμερα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες παραμονεύουν παντού. Αν δεν έχετε φιλικές σχέσεις με τους γείτονές σας, πηγαίνετε να τους γνωρίσετε καλύτερα. Αν έχετε, επεκτείνετε το εύρος γνωριμιών σας. Απλά χτυπήστε τους την πόρτα και συστηθείτε. Βγείτε εκεί έξω και δημιουργήστε δεσμούς με την κοινότητα στην οποία ζείτε.

Υδροχόος

Τα πράγματα στον τεχνολογικό τομέα είναι κάπως ευάλωτα, που σημαίνει ότι και εσείς οι ίδιοι είστε ευάλωτοι. Δεν έχετε σώσει τα αρχεία σας, δεν έχετε εγκαταστήσει πρόγραμμα προστασίας από ιούς ή δεν έχετε αλλάξει τους κωδικούς σας εδώ και καιρό; Ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε αυτά τα πράγματα. Δεν θα σας πάρει πολύ χρόνο και το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

Ιχθύες

Η φλυαρία και ο σαρκασμός θα στραφούν εναντίον σας σήμερα, ειδικά στον ερωτικό τομέα. Οπότε ρίξτε μια καλή ματιά στο διαδικτυακό σας προφίλ. Αν είναι πολύ μεγάλο, βαρετό και γεμάτο με άχρηστες πληροφορίες, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το συμμαζέψετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments