Ζώδια

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Κυριακή (18/8)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις Ταρώ για την Κυριακή (18/8)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Κυριακή (18/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Κυριακή (18/8/19).

Ταρώ : Η κάρτα ταρω της ημέρας: το δέκα των κυπέλλων

Η καρτα ταρω- δέκα των κυπέλλων υποδηλώνει ότι μια αγάπη ωριμάζει και ανεβαίνει σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μιλάμε για μια αληθινή αγάπη που χαρακτηρίζεται από συντροφικότητα .Τα όνειρα πολλών γίνονται πραγματικότητα ,ενώ η ασφάλεια που νοιώθετε μέσα στην σχέση σας παρέχει μια ικανοποίηση!

Η καρτα ταρο της ημέρας:- δύο των ράβδων

Η καρτα ταρω δύο των ράβδων είναι η κάρτα του σχεδιασμού. Χρησιμοποιείστε την διαίσθηση σας για να αναζητήσετε νέες δυνατότητες και κρυφές επιλογές. Παρουσιάζονται νέες προοπτικές και διευρύνονται οι δικοί σας ορίζοντες . Προβάλλονται παλιές καταστάσεις από υψηλότερες προοπτικές. Κάποιοι από εσάς θα έπρεπε να ζυγίσετε ίσως ,πιο προσεκτικά τις επιλογές σας. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας για να προβλέψετε τα όποια εμπόδια και την αβεβαιότητα. Αξιολογείστε τις δυνατότητες σας !

Η καρτα Ταρώ της ημέρας: οι εραστές

Η καρτα ταρω οι εραστές αναφέρεται στο γεγονός ότι όσοι είσαστε σε μια σχέση, θα περάσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Κάτι που μπορεί να αποτελέσει μια μεταμορφωτική δύναμη για το μέλλον σας . Θα υπάρξει έμπνευση για νέα κατορθώματα όσον αφορά την επίτευξη μιας ασφαλούς αγάπης. Για πολλούς από εσάς , θα υπάρξει αμοιβαία κατανόηση σε θέματα που σας απασχολούν. Για ορισμένους από εσάς η καρτα των εραστών μπορεί να αντιπροσωπεύει μια επιλογή μεταξύ του τι είναι επιθυμητό και τι είναι αποδεκτό!

Η καρτα taro της ημέρας: ο άσσος των κυπέλλων

Η καρτα ταρω άσσος των κυπέλλων είναι η κάρτα της αληθινής αγάπης. Ορισμένοι αναγνώστες της tarw την αποκαλούν τα χαμένο δισκοπότηρο του Grail! Αναφέρεται στην ολοκλήρωση μιας ένωσης , για την αφοσίωση και την συμπόνια . Για έναν γάμο μεταξύ ίσων που θα είναι επωφελής όχι μόνο για εκείνους που παντρεύονται αλλά και για εκείνους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι. Θεσμοθετεί τη δημιουργική και μεταμορφωτική δύναμη και τις γνώσεις που κάτω από άλλες συνθήκες θα παρέμεναν άγνωστες!

Η καρτα ταρω της ημέρας: ο βασιλιάς των δηναρίων

Η καρτα ταρω – βασιλιάς των δηναρίων δείχνει ότι σήμερα πρέπει να βγάλετε μια μορφή εξουσίας πάνω στην σχέση. Όχι όμως με την αρνητική μορφή, αλλά με την μορφή εξουσίας που διαθέτει μεγάλες ικανότητες και μπορεί να χειριστεί τα όποια προβλήματα . Αν βρίσκεστε σε γάμο να παρουσιαστείτε σαν ένας/μία πιστός, υποστηρικτικός σύντροφος ή συμπεριφερθείτε σαν ένας διακεκριμένο άτομο του ισχυρού χαρακτήρα.

Η καρτα ταρο της ημέρας: η αυτοκράτειρα

Η καρτα ταρω η αυτοκράτειρα αναφέρεται σήμερα τόσο στην φυσική σας όσο και πνευματική σας ομορφιά. Σήμερα αρκετοί από εσάς βγάζετε μια ανανέωση και έχετε μια έντονη τάση προς την δημιουργικότητα. Παρουσιάζονται καλές δημόσιες σχέσεις. Κάποιοι άλλοι όμως είστε διατεθειμένοι να αυτό-θυσιαστείτε για το καλό των άλλων.

Η καρτα ταρώ της ημέρας: η βασίλισσα των κυπέλλων

Η καρτα ταρω- βασίλισσα των κυπέλλων αναφέρεται στο γεγονός ότι σήμερα πολλοί από εσάς σκέφτεστε με την καρδιά παρά με το μυαλό . Μην αφήσετε τα συναισθήματα σας να επισκιάσουν την πραγματικότητα σε τέτοιο βαθμό που δεν θα μπορείτε να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστεύεστε τις όποιες ανησυχίες σε τρίτους. Όσοι έχετε υποπέσει σε λάθη μην απογοητεύεστε . Μην τα εκλαμβάνετε σαν αποτυχίες αλλά σαν εμπειρίες!Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Η κάρτα ταρώ της ημέρας:το άρμα

Η καρτα ταρω το άρμα παραδοσιακά συμβολίζει ένα θριαμβευτικό αίσθημα της ελευθερίας, αντανακλά υψηλές επιδόσεις και χρησιμεύει ως ένα σημάδι ενδυνάμωσης. Αλλά υπάρχει κίνδυνος με αυτό το αίσθημα της ελευθερίας!Ο αυξανόμενος ρυθμός μεταβολής ταχύτητος μπορεί να μεγεθύνει τα λάθη στην προσωπική σας κρίση, Ως έμπειρος πολεμιστής, ο Ηνίοχος καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, όσον αφορά την περαιτέρω πορεία. Ειδικά στον τομέα των σχέσεων!

Η καρτα ταρω της ημέρας: η μεγάλη ιέρεια

Η καρτα ταρω η μεγάλη ιέρεια σας προτρέπει σήμερα να ακολουθήσετε την εσωτερική σας φωνή , το ένστικτο σας για να αποφασίσετε αν κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να πάρετε εδώ και καιρό ή πρέπει να πάρετε τώρα είναι σωστές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να θέλουν να κρύψουν ένα μυστικό γιατί πιστεύουν ότι έτσι είναι το σωστό. Άλλοι περνάτε μια αδιάφορη περίοδο στον τομέα της σεξουαλικότητας είτε γιατί έχετε ανεβεί σαν άτομα πνευματικά, είτε γιατί έχετε πληγωθεί από μία σχέση και οι συνέπειες υπάρχουν ακόμα και τώρα!

Η καρτα ταρο της ημέρας: η δύναμη

Η καρτα ταρω η δύναμη, αναφέρεται στην κρυμμένη δύναμη που έχετε μέσα σας! Πολλοί από εσάς, προκειμένου να υπερκεράσετε τα όποια εμπόδια στον αισθηματικό τομέα , θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να μην προσπαθήσετε να αποποιηθείτε των ευθυνών σας. Για όσους δεν υπάρχουν προβλήματα το μόνο το οποίο απορρέει από μια τέτοια σχέση, δεν είναι τίποτα άλλο παρά υγιής σεξουαλικότητα!

Η καρτα ταρο της ημέρας: ο μάγος

Η καρτα ταρω – ο μάγος προμηνύει μια νέα περίοδο στην ζωή σας. Θα σας δοθούν αναπάντεχες ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις χάσετε . Όσον αφορά τα ερωτικά , μιλάει για μία νέα σχέση η οποία είναι εκκολαπτόμενη ή για μία γνωριμία που σύντομα θα αρχίσει να εξελίσσεται σε φλερτ. Ίσως νέοι άνθρωποι μπουν στην ζωή σας και θα σας βοηθήσουν σε κάποια ρίσκα που θέλετε να κάνετε παρακινημένοι από ενέργεια ή αισιοδοξία !

Η καρτα taro της ημέρας: η εγκράτεια

Η καρτα ταρω – η εγκράτεια λέει ότι στην ζωή σας θα εισρεύσει για μια περίοδο ειρήνη. και αρμονία. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε θα είναι να βρείτε έναν τρόπο χειρισμού για τις όποιες τυχόν δυσκολίες και να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ηρεμία και εμπιστοσύνη. Επίσης αν δεν είστε αρκετά σίγουροι τι απόφαση πρέπει να πάρετε για κάποιο βασικό ζήτημα, μην βιαστείτε. Δώστε του χρόνο και κάνετε ότι είναι να κάνετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments