Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Η Μπολόνια θα βρεθεί ξανά στο Φάληρο για τον Έλληνα μέσο

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Η Μπολόνια θα βρεθεί ξανά στο Φάληρο για τον Έλληνα μέσο
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Άνθρωπος της Μπολόνια θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ, με το βλέμμα του να είναι στραμμένο στον Έλληνα μέσο.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Έλληνα μέσο είναι υπαρκτό και δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό. Όπως είχε αποκαλύψει ο Ιταλός δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019, οι «Ροσομπλού» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη για την ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε λόγο για παρουσία του αρχισκάουτερ της Μπολόνια, Μάρκο Ντι Βάιο στο Φάληρο και το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να παρακολουθήσει τον Έλληνα διεθνή στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπασακσεχίρ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, που ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0, περνώντας στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει το «Sdna.gr», η Μπολόνια έχει στα «σκαριά» και νέα επίσκεψη στο φαληρικό γήπεδο, αυτή τη φορά για να δει τον Μπουχαλάκη στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ για τα playoff του Champions League. Παραμένει άγνωστο, αν ο «κατάσκοπος» θα΄ναι για δεύτερη σερί φορά ο Μάρκο Ντι Βάιο, ή κάποιος άλλος. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα περάσει από το «μικροσκόπιο» τον Έλληνα άσο. Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν προ ημερών στην Ιταλία, η Μπολόνια δείχνει διατεθειμένη να προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 26χρονου ποδοσφαιριστή.

Μένει να φανεί αν το scouting report για τον «Μπούχα» περάσει στο στάδιο της επίσημης πρότασης στον Ολυμπιακό και από κει και πέρα βέβαια, κατά πόσον τα χρήματα που θα προσφερθούν στους Πειραιώτες θα τους συγκινήσουν ούτως ώστε να συζητήσουν την προοπτική πώλησής του Έλληνα μέσου, μόλις ένα μήνα έπειτα από την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2022.

Ολυμπιακός: Βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ζόρζε Μέντες

Είναι κοινό μυστικό πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν αφήνουν κλειστή την πόρτα για μια ενδεχόμενη περαιτέρω μεταγραφική τους ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Πειραιώτες έχουν στο νου τους τις αναμετρήσεις κόντρα στην Κράσνονταρ για τον play off γύρο των προκριματικών του Champions League. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αυτές οι δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Ρώσους πέρα από την επιστροφή στα «αστέρια» μπορούν να του δώσουν και τη δυνατότητα να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα και όσον αφορά τις μεταγραφές του.

Βλέπετε, αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους Ρώσους, έχουν εξασφαλισμένο μπόνους 15,25 εκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες του Champions League, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα εισπράξουν 5 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League. Υπενθυμίζεται πως η UEFA μοιράζει επίσης μπόνους με βάση την δεκαετή κατάταξη των ομάδων, δηλαδή τις επιδόσεις τους στα Κύπελλα Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα που θα μπει στους ομίλους με την πιο χαμηλή βαθμολογία, θα πάρει 1.108.000 ευρώ, με την αμέσως επόμενη το διπλάσιο ποσό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κυνηγήσει και περιπτώσεις παικτών που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ήδη οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, καθώς αναζητούν ένα ακόμα χαφ και ένα εξτρέμ. Ο Μέντες, ο οποίος έχει πελάτες στο λιμάνι τους Σα και Ποντένσε, έχει ιδιαίτερα μεγάλο πελατολόγιο και μπορούν να προκύψουν αρκετές περιπτώσεις παικτών από εκεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments