Αθλητισμός

Έργκους Κάτσε: Διεκδικεί μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ

Έργκους Κάτσε: Διεκδικεί μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ
Έργκους Κάτσε: Ο 25χρονος μέσος θέλει να βρει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Έργκους Κάτσε: Συμμετέχει από την έναρξη της προετοιμασίας στις προπονήσεις, αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια, έδειξε στον Άμπελ Φερέιρα κάποια από τα στοιχεία του, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα δύο επίσημα παιχνίδια με τον Αγιαξ. Ο Έργκους Κάτσε δήλωσε μάλιστα πρόσφατα ότι βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα, δείχνει ιδιαίτερα επίμονος και θέλει να διεκδικήσει την ευκαιρία που του αναλογεί, μέχρι την τελευταία στιγμή, σύμφωνα με το Metrosport. Και με αυτόν τον τρόπο, προσπαθεί να “κερδίσει” τον Άμπελ Φερέιρα. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά η επιμονή του, σε συνδυασμό με τον τρόπο παιχνιδιού του, είναι ένα βασικό στοιχείο για να πάρει χρόνο σε επίσημα ματς.

Δεν πάει για παίκτη στα αριστερά

Μένει ως έχει στα αριστερά η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο νταμπλούχος Ελλάδος κοίταζε μέχρι πρόσφατα την αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός φορ. Ωστόσο, όπως φαίνεται με τα τωρινά δεδομένα εγκαταλείπει τη σκέψη για παίκτη που θα «κουμπώσει» με τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Ροντρίγκο Σοάρες. Οι εμφανίσεις του 23χρονου αμυντικού ήταν αναμφίβολα από τα πολύ θετικά των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η συνολική παρουσία του ποδοσφαιριστή οδηγεί τους ανθρώπους του «δικεφάλου του Βορρά» στην απόφαση να μην κινηθούν για παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Ίσως γίνουν πωλήσεις – έκπληξη

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sportday, το κεφάλαιο των μεταγραφών παραμένει ανοικτό στον ΠΑΟΚ και το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως παραδοσιακά συμβαίνει στα τέλη Αυγούστου, θα έρθουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Όμως θα υπάρξουν κι αποχωρήσεις. Ο Φερέιρα έχει άποψη για το ρόστερ και σίγουρα θα φύγουν παίκτες που δεν έχουν βρει ρόλο και θέση. Δεν αποκλείονται εκπλήξεις, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν και πωλήσεις. Οι Ζαμπά, Πασχαλάκης και Πέλκας είναι τρεις παίκτες που μπορούν να φέρουν προτάσεις κι ανάλογα με το ύψος των χρημάτων, να παρθούν αποφάσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments