Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ζόρζε Μέντες

Ολυμπιακός: Βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ζόρζε Μέντες
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφή με τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες, καθώς αναζητούν τη μεταγραφική τους ενίσχυση.

Ολυμπιακός: Είναι κοινό μυστικό πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν αφήνουν κλειστή την πόρτα για μια ενδεχόμενη περαιτέρω μεταγραφική τους ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι Πειραιώτες έχουν στο νου τους τις αναμετρήσεις κόντρα στην Κράσνονταρ για τον play off γύρο των προκριματικών του Champions League. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή του στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και αυτές οι δύο αναμετρήσεις κόντρα στους Ρώσους πέρα από την επιστροφή στα «αστέρια» μπορούν να του δώσουν και τη δυνατότητα να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα και όσον αφορά τις μεταγραφές του.

Βλέπετε, αν οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση κόντρα στους Ρώσους, έχουν εξασφαλισμένο μπόνους 15,25 εκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες του Champions League, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού θα εισπράξουν 5 εκατ. ευρώ και θα συνεχίσουν στους ομίλους του Europa League. Υπενθυμίζεται πως η UEFA μοιράζει επίσης μπόνους με βάση την δεκαετή κατάταξη των ομάδων, δηλαδή τις επιδόσεις τους στα Κύπελλα Ευρώπης την τελευταία δεκαετία. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα που θα μπει στους ομίλους με την πιο χαμηλή βαθμολογία, θα πάρει 1.108.000 ευρώ, με την αμέσως επόμενη το διπλάσιο ποσό.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να κυνηγήσει και περιπτώσεις παικτών που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ήδη οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Πορτογάλο μεγαλοατζέντη, Ζόρζε Μέντες, καθώς αναζητούν ένα ακόμα χαφ και ένα εξτρέμ. Ο Μέντες, ο οποίος έχει πελάτες στο λιμάνι τους Σα και Ποντένσε, έχει ιδιαίτερα μεγάλο πελατολόγιο και μπορούν να προκύψουν αρκετές περιπτώσεις παικτών από εκεί.

Λούκα Ιβανούσετς: «Είχα προτάσεις από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Το όνομα του Κροάτη μέσου ήταν ένα από τα πιο περιζήτητα το φετινό καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός φερόταν να ενδιαφέρεται «θερμά» για την απόκτηση του, καθώς ο ίδιος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που παίζουν αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα της Κροατίας. Τελικά, όμως, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ικανοποίησε τις απαιτήσεις της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και κατάφερε να τον αποκτήσει. Ο 21χρονος επιτελικός μέσος με αφορμή τη μεταγραφή του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να διέψευσαν πριν από μερικές ημέρες το ενδιαφέρον τους για τον ίδιο, αλλά ο Ιβάνουσετς δεν ξέχασε να τους συμπεριλάβει στις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. «Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Είχα κι άλλες προτάσεις, από τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξα τη Ντιναμό» είπε ο Ιβανούσετς, και συμπλήρωσε: «Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments