Αθλητισμός

Χοσέ Χουάν Περέα: Φήμες για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό – Είχε ανακοινωθεί από άλλη ομάδα τον Ιούλιο

Χοσέ Χουάν Περέα: Φήμες για συμφωνία με τον Παναθηναϊκό – Είχε ανακοινωθεί από άλλη ομάδα τον Ιούλιο
Χοσέ Χουάν Περέα: Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 19χρονο επιθετικό, ο οποίος όμως είχε ανακοινωθεί στις 24 Ιουλίου από την ρωσική Κρίλια Σοβέτοβ.

Χοσέ Χουάν Περέα: Ο 19χρονος Κολομβιανός επιθετικός φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού, για τη θέση πίσω από τον Φεντερίκο Μακέντα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Sdna.gr». Μάλιστα, το ίδιο Μέσο τονίζει πως ήδη ο νεαρός φορ έχει συμφωνήσει με το τριφύλλι και αυτήν την ώρα περνάει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του από τους πράσινους.

Ο Περέα έχει ύψος 1.84 εκ. και αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας επίσης τη δυνατότητα να προσφέρει και ως δεύτερος επιθετικός. Τον Ιούλιο του 2018 αποκτήθηκε από την Πόρτο έναντι 1.350.000 ευρώ και εντάχθηκε στην Κ19 των δράκων, έχοντας τρεις συμμετοχές στο UEFA Youth League, το οποίο και κατέκτησαν οι Πορτογάλοι με τον ίδιο να αγωνίζεται στην τελικό. Πριν αποκτηθεί από την Πόρτο, ο Περέα πέρασε για δύο χρόνια από τη Red Bull Salzburg. Είναι διεθνής με τις μικρές ηλικίες της Κολομβίας και όταν βρίσκονταν στην Κ-15 της Escofutuper, ταξίδεψε στη Βολιβία για ένα διεθνές τουρνουά, «γυάλισε» στους σκάουτερ της αυστριακής ομάδας και εντάχθηκε στην Κ15 της ακαδημίας της.

Ωστόσο, τα προβλήματα με τους κανονισμούς της FIFA, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν είχε ευρωπαϊκό διαβατήριο, του στέρησαν τη δυνατότητα να παίξει σε επίσημα ματς και δύο χρόνια αργότερα αποχώρησε. Παρόλα αυτά, ο ίδιος συνέχιζε να αγωνίζεται με την εθνική Κολομβίας και συμμετείχε στο τουρνουά U-15 της Νότιας Αμερικής. Το όνομα του είχε ακουστεί για τις Άρσεναλ, Πόρτο και Μπενφίκα, αλλά τελικά κατέληξε στους «δράκους».

Χοσέ Χουάν Περέα: Είχε ανακοινωθεί από την Κρίλια Σοβέτοβ στις 24 Ιουλίου

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, ο Περέα αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ως δανεικός, καθώς αποδεσμεύτηκε πρόσφατα από την Πόρτο. Ωστόσο, αν κάποιος κάνει μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο για περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το ποδοσφαιρικό του ποιόν, είναι ότι πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ρωσική Κρίλια Σοβέτοβ (πρώην Σαμάρα). Μάλιστα, η ρώσικη ομάδα είχε ανακοινώσει την απόκτησή του στις 24 Ιουλίου, ημέρα στην οποία είχε παραχωρήσει και συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της ομάδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «πρότυπά μου είναι ο Σουάρες και ο Καβάνι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments