Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρωταγωνιστής στην πιο “άκυρη” διαφήμιση που γυρίστηκε ποτέ (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρωταγωνιστής στην πιο “άκυρη” διαφήμιση που γυρίστηκε ποτέ (vids)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παιχταράς είναι, αλλά με τις διαφημίσεις... δεν φαίνεται να το έχει.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρόκειται για έναν από τους δύο καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Σε όποια σειρά κι αν τον τοποθετείτε (μπροστά ή πίσω από τον Μέσι), το σίγουρο είναι πως ο Πορτογάλος, μαζί με τον Αργεντινό, έχουν διαμορφώσει μια ολόκληρη εποχή στο άθλημα. Ο Κριστιάνο, λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση των διακοπών του στη Μεσσηνία, έλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα διαφήμιση της e-commerce εφαρμογής “Shopee” από τη Σιγκαπούρη. Η Shopee έχει ως υπερήφανο brand ambassador τον Πορτογάλο σταρ, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται, δεν ασχολήθηκε και πολύ στο να τον προμοτάρει σωστά, καθώς η διαφήμιση που βγήκε στον αέρα προκαλεί περισσότερα ερωτηματικά και γέλια παρά… θαυμασμό, ή την ανάγκη να κατεβάσει κάποιος το application. Η νέα διαφήμιση με τον Cristiano Ronaldo βγήκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες και ίσως είναι το χειρότερο πράγμα που έχει κάνει ποτέ, χωρίς να θέλουμε να είμαστε αυστηροί μαζί του.

Η διαφήμιση αρχίζει με τον Κριστιάνο να ετοιμάζεται να σκοράρει από φάουλ. Τα καταφέρνει, όπως συνηθίζει. Πριν κάνει όμως τη χαρακτηριστική του κίνηση πανηγυρισμού, έρχονται ειδοποιήσεις για το application και όλοι είναι απορροφημένοι σε αυτές. Όπως και ο παίκτης της Γιουβέντους. Στη συνέχεια, δίχως κανείς να τους το ζήτησε… όλοι οι παίκτες και το κοινό τραγουδούν το κομμάτι του «Shopee» με τον ρυθμό του «Baby Shark», με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να χορεύει σε πρώτο πλάνο.

Προφανώς και τα σχόλια θα έπεφταν βροχή, όπως και έγινε. Οι περισσότεροι έκαναν χιούμορ, ενώ υπήρξαν και εκείνοι που απογοητεύτηκαν και δεν το έκρυψαν. Άλλοι αναρωτιούνται τι έπαθε ο Πορτογάλος, ενώ άλλοι προχώρησαν στην διαπίστωση πως… μάλλον θα ήταν πολλά τα λεφτά για τέτοιο… τρολάρισμα.

Από την πλευρά της, η Shopee δεν μπορεί να πιστέψει την τύχη που τη βρήκε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές της εποχής μας. Είναι έμπνευση για πολλούς και η αφοσίωσή του στους ποδοσφαιρικούς αγώνες είναι η βαθιά δέσμευση που έχουμε στους χρήστες μας. Μαζί με τον Cristiano Ronaldo, ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε μια μόνιμη θετική επίδραση στην περιοχή μας”, τόνισε σε δηλώσεις του ο CEO της εταιρείας, Chris Fengs.

Η… τρολ διαφήμιση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments