Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Τρεις Γαλλικές ομάδες για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Αμρ Ουάρντα: Τρεις Γαλλικές ομάδες για τον παίκτη του ΠΑΟΚ
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος ακραίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τριών Γαλλικών ομάδων.

Αμρ Ουάρντα: Ένα από τα ζητήματα που πρέπει να λύσουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι αυτό του έμπειρου ακραίου επιθετικού. Ο Αμρ Ουάρντα θεωρήθηκε μεγάλη μεταγραφή όταν αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό. Ωστόσο με τα προβλήματα συμπεριφοράς που είχε πέρασε το μεγαλύτερο χρόνο του συμβολαίου του στον Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ τελειώνει το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτό σημαίνει ότι η λύση του δανεισμού δεν υπάρχει στον ορίζοντα. Την ίδια ώρα θεωρείται σχεδόν απίθανο να του προσφέρουν οι πρωταθλητές νέο συμβόλαιο. Το μοναδικό σενάριο που παίζει αυτή τη στιγμή είναι η πώληση του ποδοσφαιριστή έναντι ενός μικρού ποσού. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο ο Ουάρντα θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί σε έξι μήνες από τώρα και ο ΠΑΟΚ δεν θα βάλει στα ταμεία τίποτα.

Αμρ Ουάρντα: Γαλλικό ενδιαφέρον για τον Αιγύπτιο

Οι “ασπρόμαυροι” και ειδικότερα ο Μάριο Μπράνκο έχουν κάνει προσπάθειες προκειμένου να βρουν ομάδα στον έμπειρο εξτρέμ. Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει ψηθεί να αφήσει τη χώρα μας. Ειδικότερα όταν οι προτάσεις που έχει στα χέρια του είναι από την Τουρκία. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες φέρεται να έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις που είναι αρκετά δελεαστικές καθώς είναι από συλλόγους κορυφαίου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Football365 Africa, οι Μονπελιέ, Τουλούζ και Μαρσέιγ τσεκάρουν τον Αμρ Ουάρντα, με την πρώτη να θεωρείται το φαβορί. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ έχει ρίξει τις απαιτήσεις του και δεν θα δυσκολευτεί να πει το “ναι”. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές δεν θα σταθούν εμπόδιο αν η πρόταση που θα φτάσει στα χέρια τους αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Φυσικά αυτά τα χρήματα δεν είναι απαγορευτικά για τέτοιες ομάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments