Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τα δεδομένα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τα δεδομένα για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το σήριαλ για τον νεαρό συνεχίζεται.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Το σήριαλ με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, το πρωτάθλημα ξεκινάει και το σενάριο που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε ως το πιο δύσκολο, είναι πλέον πραγματικότητα. Ποιο είναι αυτό; Να αρχίσει η σεζόν και ο παίκτης να μην έχει ανανεώσει, αλλά και να μην έχει πουληθεί.

Βέβαια, η μεταγραφική περίοδος δεν ολοκληρώνεται με την έναρξη του πρωραθλήματος, αλλά στις 31 Αυγούστους και έως τότε πολλά μπορεί να προκύψουν. Και η υπόθεση του Χατζηγιοβάνη να κριθεί την τελευταία στιγμή. Άλλωστε ποτέ δεν έπαψαν οι ενέργειες για να βρεθεί μια πρόταση που θα καλύπτει τα θέλω του παίκτη.

Ο εκπρόσωπος του Χατζηγιοβάνη εντείνει τις επαφές του με κλαμπ του εξωτερικού και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Νταμπίζα. Οι “πράσινοι” έχουν μειώσει τα οικονομικά “θέλω” τους σχετικά με την πώλησή του, κατεβαίνοντας από το 1,5 στο 1 εκατ. ευρώ συν ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “Ώρας”.

Πάντως ο Δώνης υπολογίζει κανονικά τον παίκτη για το ματς της πρεμιέρας, που είναι το ερχόμενο Σάββατο στη Λαμία. Από τη στιγμή που ο Χατζηγιοβάνης βρίσκεται κανονικά στο ρόστερ, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε μέχρι και στην αρχική ενδεκάδα του εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού, σε ένα γήπεδο οι πράσινοι τα βρίσκουν… σκούρα όταν πηγαίνουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments