Αθλητισμός

Τζέιμς Χάρντεν: Τα ΜΜΕ έβγαλαν MVP τον Γιάννη

Τζέιμς Χάρντεν: Τα ΜΜΕ έβγαλαν MVP τον Γιάννη
Τζέιμς Χάρντεν: Ο Αμερικανός σταρ υποστήριξε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βγήκε MVP για την ιστορία του και όχι για την απόδοση του.

Τζέιμς Χάρντεν: Η περασμένη σεζόν στο NBA ήταν ιστορική για την Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας διεθνής πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις και από νωρίς έθεσε υποψηφιότητα για να βγει MVP της κανονικής περιόδου. Από κοντά ήταν ο ο Τζείμς Χάρντεν που επίσης έκανε εξαιρετική χρονιά με τους Χιούστον Ρόκετς. Η κόντρα τους προκάλεσε μεγάλη συζήτηση για το ποιος πρέπει να πάρει το βραβείο.

Τελικά ο Γιάννης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Μπορεί να έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε, αλλά ο Χάρντεν δεν δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την ιδέα της ήττας. Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ισχυρίστηκε ότι εκείνος έκανε μια μυθική χρονιά και το βραβείο θα έπρεπε να καταλήξει στα δικά του χέρια.

Τζέιμς Χάρντεν: Η ιστορία του Γιάννη και τα media τον έκαναν MVP

“Είχα ιστορική χρονιά. Ακόμα και όταν «φύγω», θα μιλούν για αυτήν. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως (για το βραβείο του MVP). Πιστεύω ότι από τη στιγμή που τα Μ.Μ.Ε. δημιουργούν μία ιστορία για κάποιον από το ξεκίνημα της χρονιάς, κάθονται πάνω σε αυτήν και την αφηγούνται μέχρι το τέλος. Δεν θέλω να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες αλλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω αυτά που είναι στο χέρι μου», είπε ο Χάρντεν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Χιούστον “97.9 The Box”.

“Έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω σε υψηλό επίπεδο. Έκανα μερικές χρονιές που ουδείς άλλος έχει κάνει στο παρελθόν. Ο κόσμος περίμενε να δει πόσους πόντους θα βάλω στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν θέμα. Το μόνο που μπορώ να ελέγξω όμως είναι να επιστρέψω την επόμενη χρονιά, να είμαι καλύτερος και να κατακτήσω το πρωτάθλημα”, πρόσθεσε ο σούπερ σταρ των Ρόκετς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments