Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (22/8/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη (22/8/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (22/8/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (22/8/19).

Κριός

Είστε καταπληκτικοί στο να βοηθάτε τους άλλους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και σήμερα κάποιος φίλος χρειάζεται μια ένεση ενθουσιασμού. Κάντε του μια φιλοφρόνηση και δώστε του ενθάρρυνση στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

Βρεθείτε με έναν επίσης αδέσμευτο φίλο και διαβάστε προσεκτικά τις αγγελίες γνωριμιών. Δείτε ποιον/ποια θα μπορούσατε να διαλέξετε ο ένας για τον άλλον (και αστειευτείτε με αυτό). Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα περάσετε καλά αλλά και θα ανοίξετε το μυαλό σας σε διάφορες δυνατότητες.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να είστε στην τσίτα για κάτι – και να είστε έτοιμοι να τσακωθείτε με κάποιον για αυτό. Αλλά να ξέρετε ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρα όσο φαίνονται. Αφήστε την κατάσταση να ξεδιπλωθεί λίγο πριν εκφέρετε άποψη.

Καρκίνος

Είστε σε τόση αρμονία με τους άλλους που μπορείτε να υιοθετήσετε (ή έστω να προσπαθήσετε) μια νέα άποψη ή προοπτική. Ειδικά στην ερωτική σας ζωή θα πάτε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο. Μπείτε στη θέση κάποιου άλλου για να καταλάβετε πώς νιώθει.

Λέων

Τι σας λέει το ένστικτο σας; Σίγουρα, το να ακολουθείτε αυτό που σας λέει το μυαλό και η καρδιά σας είναι ένας καλός τρόπος για να προχωρήσετε αλλά αυτή τη στιγμή η διαίσθησή σας είναι πολύ καλύτερος οδηγός από τη λογική ή τα συναισθήματα σας.

Παρθένος

Αν έχετε ένα φλερτ σε εξέλιξη (ή και δύο), είναι πιθανόν σήμερα να προκύψουν κάποια ζητήματα. Ίσως αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να τα αφήσετε στην άκρη για λίγο και να επανέρθετε σε αυτά αργότερα όταν η κατάσταση ξεκαθαρίσει κάπως.

Ζυγός

Η πρόοδος στην ερωτική σας ζωή που ελπίζατε να κάνετε και για την οποία προσπαθούσατε εδώ και καιρό είναι επιτέλους εφικτή. Το παράδοξο είναι, ότι μπορεί να χρειαστεί να εγκαταλείψετε ένα συγκεκριμένο στόχο για να βρείτε αυτό που θέλετε πραγματικά.

Σκορπιός

Αν σήμερα επικεντρώσετε τις δημιουργικές σας ικανότητες στην ερωτική σας ζωή, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείτε να καταφέρετε. Και αν εξαντλήσετε τη δημιουργικότητα και τη μεθοδικότητα σας, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη πιο εξαιρετικά.

Τοξότης

Έχετε ένα περίεργο συναίσθημα – μήπως έχετε πυρετό; Ή μήπως τη δαγκώσατε τη λαμαρίνα; Σε κάθε περίπτωση μην περιμένετε ότι θα καταφέρετε να κάνετε πολλά πράγματα. Θα περάσετε όλη τη μέρα ονειροπολώντας και κάνοντας βόλτες εδώ και εκεί. Μην αγχώνεστε. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Αιγόκερως

Νομίζετε ότι έχετε κατηγοριοποιήσει και αναλύσει την ερωτική σας ζωή; Υπάρχει κάτι που αρνείται πεισματικά να μπει σε κουτάκια ή να επεξηγηθεί λογικά. Επεξεργαστείτε το με την καρδιά και όχι με το μυαλό σας.

Υδροχόος

Αυτό που για κάποιον άλλον είναι ευσεβής πόθος, για εσάς είναι μελλοντικό σχέδιο. Ξέρετε ότι η γραμμή ανάμεσα σε αυτά που επιθυμείτε και στην πραγματικότητα είναι διαπερατή και τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να επιδιώξετε κάτι με πάθος.

Ιχθύες

Τα άστρα προσθέτουν κάτι ακόμη στο ήδη μαγικό ρεπερτόριο της ερωτικής σας ζωής και ακόμη και εσείς μπορεί να εκπλαγείτε από τους άσους που κρύβετε στο μανίκι σας. Προχωρήστε άφοβα – εντυπωσιάστε τα πλήθη!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments