Αθλητισμός

Αργύρης Καμπετσής: Όλοι φεύγουν, αυτός μένει στον Παναθηναϊκό

Αργύρης Καμπετσής: Όλοι φεύγουν, αυτός μένει στον Παναθηναϊκό
Αργύρης Καμπετσής: Ο νεαρός φορ, αν και θεωρούταν σίγουρο ότι θα παραχωρηθεί δανεικός όπως αρκετοί παίκτες, εντούτοις θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αργύρης Καμπετσής: Ο νεαρός επιθετικός ακολούθησε κανονικά την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, βρίσκοντας μάλιστα δίχτυα στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Φένλο. Ο Γιώργος Δώνης θέλει από τη φετινή σεζόν να εφαρμόσει ένα σύστημα 4-3-3 και ο Καμπετσής πολύ δύσκολα θα έβρισκε σταθερό χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε, και ο Φεντερίκο Μακέντα έχει ξεκινήσει πολύ «ζεστά», σκοράροντας πέντε φορές στα οκτώ φιλικά που έδωσαν οι πράσινοι. Γι’ αυτό και θεωρούνταν σχεδόν σίγουρο ότι ο νεαρός θα παραχωρηθεί δανεικός για να μπορέσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αυτό το σενάριο βρισκόταν στο προσκήνιο από την αρχή του καλοκαιριού και από τότε έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες από το «Τριφύλλι». Ήδη, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο, ο Δημήτρης Βέργος αναμένεται και αυτός να παραχωρηθεί και απλά αναζητείται η ομάδα, κάτι που ισχύει και για τον Κόναν,  οι Τζανδάρης, Στάικος, Αρμενάκας δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη. Παράλληλα, και το μέλλον του Τάσου Χατζηγιοβάννη στη ομάδα δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο, ο Καμπετσής, σύμφωνα με τη «Sportday» έχει γυρίσει το κλίμα και πλέον θα πάρει τις ευκαιρίες του στο «Τριφύλλι». 

Ούρος Τσόσιτς: Ματιές του Παναθηναϊκού στον αμυντικό της ΑΕΚ

Στη λίστα του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται ο αμυντικός της ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sdna.gr. Σε αυτό αναφέρεται ότι οι πράσινοι, βλέποντας να καθυστερεί τόσο η υπόθεση του Ρόντγουελ, όσο και των άλλων στόπερ που έχουν στη λίστα τους, κοιτάζουν εκ νέου την αγορά και ο Τσόσιτς θα τους ενδιέφερε υπό προϋποθέσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ματιές (και) στον Ούρος Τσόσιτς ρίχνει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, στο πλαίσιο της προεργασίας του για τις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση ναυαγίου με τον Τζακ Ρόντγουελ. Ο 26χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ (κάνει ατομικές προπονήσεις μαζί με Μοράν και Βασιλαντωνόπουλο) παρότι έχει συμβόλαιο έως το 2021 και η Ενωση είναι ανοιχτή σε προτάσεις για δανεισμό με οψιόν αγοράς, ενδεχομένως δε και για παραχώρηση με «συνιδιοκτησία» δηλαδή κρατώντας υψηλό ποσοστό για την περίπτωση μελλοντικής πώλησης του παίκτη.

Ο Τσόσιτς λαμβάνει ετησίως ποσό της τάξεως των 260.000 ευρώ, που είναι αρκετά κοντά στις 220.000 ευρώ που προσφέρουν γενικώς οι «πράσινοι» στις περιπτώσεις που τους απασχολούν, ενώ πριν από λίγες ημέρες ήταν κοντά στο να παραχωρηθεί ως δανεικός με όψιον αγοράς από τη Μακάμπι Χάιφα, το οποίο δεν προχώρησε. Έχει ύψος 1.88 εκ. είναι δεξιοπόδαρος και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 31 ματς με την ΑΕΚ σε πρωτάθλημα (19), Κύπελλο (6) και Τσάμπιονς Λιγκ (6). Σε ορισμένα ματς των «κιτρινόμαυρων» πέρυσι, εκτός από κεντρικός αμυντικός, είχε χρησιμοποιεί και σε ρόλο αμυντικού μέσου»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments