Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει παίκτη στη μεσαία γραμμή

Ολυμπιακός: Ανακοινώνει παίκτη στη μεσαία γραμμή
Ολυμπιακός: Έτοιμοι να τελειώσουν τη μεταγραφή ποδοσφαιριστή στο κέντρο είναι οι ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται να τελειώσουν τον θρίαμβο επί της Κράσνονταρ και να περάσουν στους ομίλους του Champions League, με τη διοίκηση να έχει «ζεσταθεί» για μεταγραφική ενίσχυση. Σύμφωνα με τη «Sportday», μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα (23/8) να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για κάποιον ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, δε βιάστηκαν να κάνουν τις κινήσεις τους, με προτεραιότητα στη μεσαία γραμμή και την κάλυψη του κενού του Κώστα Φορτούνη, αλλά η προεργασία ήταν αρκετά καλή, ώστε πιθανώς να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία.

Οι Πορτογάλοι, άλλωστε, μίλησαν για το ενδιαφέρον για τον Άντριγια Ζίβκοβιτς χθες, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μποσίλια, Αγιού, Ρόγκιτς και Ντάβιντσον. Μπορεί, βέβαια, να υπάρχει κάποιος νέος στόχος, που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα υπάρχει κάποια καταληκτική εξέλιξη.

Σενάρια για Μπεν Αρφά

Η διαφαινόμενη είσοδος στους ομίλους του Champions League θα φέρει στα ταμεία αρκετά χρήματα. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να κινηθεί με άλλη άνεση και να στοχεύσει στο να φέρει στην Ελλάδα άλλο ένα μεγάλο όνομα. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια φήμη που θέλει τον παίκτη που θα έρθει να είναι Γάλλος. Το όνομα του Μπεν Αρφά έχει παίξει στο ρεπορτάζ της ομάδας καθώς ο έμπειρος χαφ δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που οι “ερυθρόλευκοι” δείχνουν ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή θεωρείται δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωση του.

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Σέρβο

Η σερβική «Mozzarsport» έγραψε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του Ζίβκοβιτς, γιατί αναζητάει έναν ποδοσφαιριστή στα χαρακτηριστικά του πρώην άσου της Παρτιζάν. Την ίδια στιγμή όμως στην Πορτογαλία υποστηρίζουν ότι η Μπενφίκα έχει ήδη δεχτεί κρούση από την Ρεν, αλλά ο παίκτης περιμένει να δει την κατάληξη των προκριματικών του Champions League και του Europa League για να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τους Σέρβους λοιπόν, ο Ολυμπιακός έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του Ζίβκοβιτς και εκτιμάται ότι αν «κλειδώσει» οριστικά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο ο 23χρονος χαφ να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments