Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Ετοιμάζει ροτέισον με τον Αστέρα

Πέδρο Μαρτίνς: Ετοιμάζει ροτέισον με τον Αστέρα
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές προκειμένου να κρατήσει φρέσκους τους βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Πέδρο Μαρτίνς: Ο Ολυμπιακός έκανε το τέλειο ματς κόντρα στην Κρασνοντάρ και μετά το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού είναι με το ένα πόδι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες των Πειραιωτών έβγαλαν ενέργεια και έδωσαν πολλές δυνάμεις για να φτάσουν σε αυτό το σκορ. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής τους που ετοιμάζεται να τους δώσει ανάσες σε ορισμένους από αυτούς.

Το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα της Super League. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να κάνει πολλές αλλαγές στο ξεκίνημα της χρονιάς. Αυτό έχει φανεί και από τις επιλογές του στο ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία έχει ξεκινήσει τους ίδιους έντεκα σε πέντε σερί ματς, αλλά και της περυσινής.

Πέδρο Μαρτίνς: Μίνι ροτέισον από τον Πορτογάλο

Ωστόσο, μοιάζει αρκετά πιθανό να κάνει μίνι ροτέισον στην αναμέτρηση του Σαββάτου (24/09, 21:30) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το έχει στο μυαλό του να το πράξει στο προσεχές διάστημα εδώ και ημέρες, καθώς υπήρχαν στο πρόγραμμα τα δύο ματς με την Κράσνονταρ και από ένα με τους Αρκάδες και την ΑΕΛ. Οι Καμαρά, Τοροσίδης, Κούτρης, Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα του αγώνα για την πρεμιέρα της Super League.

Την ίδια στιγμή δεν σταματάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την ολοκλήρωση του ρόστερ. Σύμφωνα με τη «Sportday», μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα (23/8) να υπάρξει ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ για κάποιον ποδοσφαιριστή. Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, δε βιάστηκαν να κάνουν τις κινήσεις τους, με προτεραιότητα στη μεσαία γραμμή και την κάλυψη του κενού του Κώστα Φορτούνη, αλλά η προεργασία ήταν αρκετά καλή, ώστε πιθανώς να οριστικοποιηθεί μια συμφωνία.

Οι Πορτογάλοι, άλλωστε, μίλησαν για το ενδιαφέρον για τον Άντριγια Ζίβκοβιτς χθες, ενώ τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μποσίλια, Αγιού, Ρόγκιτς και Ντάβιντσον. Μπορεί, βέβαια, να υπάρχει κάποιος νέος στόχος, που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, αλλά φαίνεται πως σύντομα θα υπάρχει κάποια καταληκτική εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments