Ελλάδα

Εύβοια: Άγρια επίθεση σκύλου σε 11χρονο αγόρι (vid)

Εύβοια: Άγρια επίθεση σκύλου σε 11χρονο αγόρι (vid)
Εύβοια: Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ένα 11χρονο αγόρι έπειτα από άγρια επίθεση που δέχθηκε από σκύλο. Εξαφανίστηκε η ιδιοκτήτρια του σκύλου μετά το περιστατικό.

Εύβοια: Στο νοσοκομείο με τραύματα στο πόδι και το χέρι νοσηλεύεται ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο δέχθηκε άγρια επίθεση από σκύλο. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης (22.08.2019) στο Αχλάδι του δήμου Μαντουδίου-Λίμνης– Αγίας Άννας στην Εύβοια. Σύμφωνα τα όσα ανέφερε ο πατέρας του παιδιού, του επιτέθηκε ένας σκύλος, ο οποίος μάλιστα συνοδευόταν από την ιδιοκτήτρια του, η οποία και αναζητείται.

Το 11χρονο παιδί έχει έχει δαγκωματιές στα χέρια και στα πόδια μετά την επίθεση του σκύλου. Αρχικά, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και μετά κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα. Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδιοκτήτρια του σκύλου αμέσως μετά το περιστατικό έφυγε από την Εύβοια όπου έκανε διακοπές. «Το δάγκωσε ένα σκυλί και κοντέψαμε να χάσουμε το παιδί. Εμείς χάσαμε τη γη κάτω τα πόδια μας. Έκοψε ένα κομμάτι κρέας από το δεξί του χέρι, το μπούτι, ενώ στο αριστερό χέρι έχει σπάσει ένα δάχτυλο. Αφού δεν μας σκότωσε το παιδί είμαστε πάρα πολύ τυχεροί», είπε η μητέρα του μιλώντας στον Alpha.

Η επίθεση στο παιδί έγινε όταν αυτό έκανε ποδήλατο με φίλους του στον παραλιακό δρόμο της περιοχής. «Ερχόταν μια κυρία από την παραλία με το σκυλί της, το κρατούσε βέβαια, αλλά το είχε χαλαρό και ήταν πιο μακριά το σκυλί. Μου είπε το παιδί μου ότι έπεσε πάνω στο σκυλί με το ποδήλατο και αμέσως όρμησε στο γιο μου και άρχισε να τον δαγκώνει. Να το πετσοκόβει θα έλεγα» είπε ο πατέρας του αγοριού και συμπλήρωσε:

«Μου έφεραν το παιδί μετά την επίθεση… Όπως το είδα αιμόφυρτο το πήγα στο Κέντρο Υγείας για πρώτες βοήθειες και από εκεί έφυγα κατευθείαν για Χαλκίδα. Από εκεί όταν είδαν τις πληγές μας έστειλαν στο Παίδων».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments