Αθλητισμός

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Συμφώνησε με Μπενφίκα ο Ολυμπιακός

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Συμφώνησε με Μπενφίκα ο Ολυμπιακός
Άντριγια Ζίβκοβιτς: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Σέρβου χαφ.

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Πριν λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το 4-0 επί της Κρασνοντάρ του δίνει τεράστιο προβάδισμα και φυσικά άλλη οικονομική άνεση. Αν δεν γίνει κάποιο θαύμα, οι Πειραιώτες θα εισπράξουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με την επιστροφή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Παράλληλα θα μπορούν να προσεγγίσουν ακόμα πιο εύκολα τους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να σκέφτεται το παιχνίδι με την Αστέρα Τρίπολης και την ρεβάνς με τους Ρώσους, ωστόσο περιμένει μεταγραφική ενίσχυση από τη διοίκηση του συλλόγου. Μια από τις επιθυμίες του είναι να αποκτηθεί ένα δεκάρι προκειμένου να καλυφθεί το κενό που αφήνει ο Κώστας Φορτούνης. Τις τελευταίες μέρες στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού παίζει έντονα το όνομα του Άντριγια Ζίβκοβιτς της Μπενφίκα.

Άντριγια Ζίβκοβιτς: Αρχική συμφωνία, δεν είναι οριστικό το deal

Τον τελευταίο καιρό οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά της Πορτογαλικής ομάδας. Σύμφωνα με το «Sportime» οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και  ήδη υπάρχει συμφωνία. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει δικό του τον 23χρονο επιτελικό χαφ, ενώ και η πορτογαλική ομάδα θα ήθελε να τον δει να παίρνει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, αγωνιζόμενος ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το deal δεν είναι οριστικό. Κι αυτό, γιατί οι Πειραιώτες συνεχίζουν να «σκανάρουν» την αγορά, μήπως βρουν κάτι καλύτερο από τον Ζίβκοβιτς. Καμία κίνηση, άλλωστε, δεν πρόκειται να γίνει μέχρι το πέρας του επαναληπτικού αγώνα με την Κρασνοντάρ, όπου στο λιμάνι ευελπιστούν να «κλειδώσει» οριστικά η πρόκριση, με τον Σέρβο πάντως να είναι διαθέσιμος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments