Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Καμία πρόταση για τον παίκτη του Ολυμπιακού

Λεονάρντο Κούτρης: Καμία πρόταση για τον παίκτη του Ολυμπιακού
Λεονάρντο Κούτρης: Ο έμπειρος αμυντικός δεν αγωνίζεται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν έχει φτάσει ακόμα πρόταση για την απόκτηση του.

Λεονάρντο Κούτρης: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να κάνουν τις απαιτούμενες κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ωστόσο ένα σημαντικό ζήτημα είναι το τι θα γίνει με τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο διεθνής αμυντικός αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας την περασμένη σεζόν.

Ωστόσο ο Κούτρης δεν έχει αγωνιστεί στα πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιλέξει να τον αφήσει στο περιθώριο. Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει πολλές φήμες που αναφέρουν ότι ο νεαρός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών Ευρωπαϊκών ομάδα, ειδικότερα από την Ισπανία και τη Γαλλία.

Λεονάρντο Κούτρης: Τι είπε για τον παραγκωνισμό του

Σύμφωνα με τον Κόκκινο πρωταθλητή θέμα του Κούτρη και όσο δεν αγωνίζεται συνεχίζει να βρίσκεται στην επικαιρότητα και κανείς δεν γνωρίζει την εξέλιξη στο ζήτημα της μεταγραφής του που φημολογείται εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας αμυντικός κατά την έξοδό του από το γήπεδο μετά το ματς με την Κράσνονταρ, δέχθηκε ερωτήσεις από αρκετούς φίλους του Ολυμπιακού γιατί δεν παίζει, όπως είναι χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο όταν τον πλησίασε κάποιος και του είπε: «Γιατί δεν παίζεις» και η απάντηση του Κούτρη ήταν άμεση χωρίς να το σκεφτεί. «Σημασία έχει ότι κερδίζει η ομάδα και ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει», είπε χαμογελώντας και έφυγε γρήγορα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments