Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο

Φωτιά τώρα: Παραμένει υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο
Φωτιά τώρα: Ποιες περιοχές βρίσκονται στην κατηγορία "4" στον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Φωτιά τώρα: Ισχυρή είναι και σήμερα η κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής, ώστε να αντιμετωπιστούν οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε αρκετές περιοχές της χώρας, με κυριότερη εκείνη στον Ασπρόπυργο. Σύμφωνα πάντως με την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος ξεσπάσματος πυρκαγιών θα παραμείνει υψηλός και αύριο, Κυριακή 25 Αυγούστου, σε τρεις περιφέρειες της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που φαίνονται στον χάρτη πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, η Ανατολική Πελοπόννησος, η Ανατολική Στερεά, η Αττική και η Εύβοια βρίσκονται στην κατηγορία “4” (υψηλού κινδύνου.

Ο χάρτης της ΓΓΠΠ για αύριο

Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Μεγάλη η κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει Ασπρόπυργο σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω, πλησίον λεωφόρου Νάτο. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έχουν φτάσει 5 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 10 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 Ε/Π. Δεν υπάρχει απειλή σε κατοικημένη περιοχή σύμφωνα με την πυροσβεστική.

«Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιφερειακή Αιγάλεω, πλησίον λεωφόρου Νάτο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 5 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 10 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 Ε/Π», αναφέρει η ενημέρωση της πυροσβεστικής.

Πυρκαγιά και στη Μεσσηνία

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου (24/8) σε δασική έκταση στην Μεσσηνία, στην περιοχή Τσουκαλέικα. Στο σημείο βρίσκονται 13 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ από αέρος συμβάλλουν στις προσπάθειες κατάσβεσης 3 αεροσκάφη Πετζετέλ και ένα ελικόπτερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments