Lifestyle

Χέδερ Λόκλιαρ: Παραμένει νηφάλια και το γιορτάζει

Χέδερ Λόκλιαρ: Παραμένει νηφάλια και το γιορτάζει
Χέδερ Λόκλιαρ: Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram της, η 57χρονη εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την πορεία που έχει πάρει η ζωή της.

Χέδερ Λόκλιαρ :Η 57χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram, η οποία έδειχνε ένα σημειωματάριο, το οποίο έφερε το μήνυμα: «Είσαι ακόμα νηφάλια. Συνέχισε έτσι», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τόσο ευγνώμων» μαζί με ένα emoji προσευχής.Η Λόκλιαρ δεν επικαλέστηκε καμία αμφισβήτηση για οκτώ πλημμελήματα —έξι από τα οποία σχετίζονταν με βιαιοπραγία κατά αστυνομικών, τα οποία τα διέπραξε κατά τη σύλληψή της τον Ιούνιο του 2018— και καταδικάστηκε σε 30 μέρες σε ίδρυμα ψυχικής υγείας, στο οποίο θα πρέπει να παραμείνει μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

Μόλις ολοκληρώσει τον μήνα νοσηλείας της, η ηθοποιός θα πρέπει για τρία χρόνια να βρίσκεται σε άτυπη ή χωρίς επίβλεψη δοκιμασία και έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης οπλοκατοχής, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αλκοόλ. Η Λόκλιαρ αγωνίστηκε να παραμένει νηφάλια, αλλά τελικά κατέληξε σε ψυχιατρική κράτηση τον Νοέμβριο του 2018, καθώς ο γιατρός της διαπίστωσε ότι είχε καταρρεύσει ψυχολογικά.

Χέδερ Λόκλιαρ: Η άνοδος και η πτώση

Το 1994 παντρεύτηκε τον κιθαρίστα των Bon Jovi, Richie Sambora, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Ava. Ωστόσο, το ζευγάρι χώρισε το 2007. Και κάπου εκεί, ξεκινάει η πρώτη της μεγάλη «μάχη» με τους προσωπικούς της δαίμονες. Έναν χρόνο μετά νοσηλεύεται για 1 μήνα, σε ιδιωτική κλινική με κατάθλιψη. Όταν βγαίνει, δηλώνει δυνατή κι έτοιμη να σταθεί στα πόδια της.

Λίγους μήνες μετά, όμως, συλλαμβάνεται υπό την επήρεια αλκοόλ και χαπιών. Και κάπου εκεί ξεκινάει ο προσωπικός της κατήφορος. Συλλήψεις, επεισόδια βίας, επίθεση σε αστυνομικό, ξεσπάσματα, εισαγωγές σε ιδιωτικές κλινικές κι ένας αρραβώνας που διαλύθηκε άδοξα (αφού πρώτα του επιτέθηκε σε κατάσταση αμόκ, τραυματίζοντάς τον) με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Melrose Place», Τζακ Βάγκνερ. Ο χωρισμός τής στοιχίζει, για να νοσηλευτεί και πάλι σε κλινική απεξάρτησης.

Το 2012 έκανε και την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας. Νοσηλεύτηκε και πάλι, ενώ κατά την έξοδό της δήλωνε ότι άφησε πίσω τον εφιάλτη των ναρκωτικών και του αλκοόλ. Αλλά, έμειναν οι υποσχέσεις. Τον περασμένο Φεβρουάριο, υπήρξε ακόμη ένα – πολύ σοβαρό αυτή τη φορά – επεισόδιο, όπου η ηθοποιός σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε ακόμη και στους αστυνομικούς, που έφτασαν στο σπίτι της, μετά από κλήση που έλαβαν. Νοσηλεύτηκε και πάλι σε κλινική, για να πάρει εξιτήριο λίγο αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments