Ελλάδα

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη μεγάλη έφοδος της αστυνομίας

Εξάρχεια: Σε εξέλιξη μεγάλη έφοδος της αστυνομίας
Εξάρχεια: Οι άντρες της αστυνομίας με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού εισήλθαν σε τέσσερα σπίτια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων

Εξάρχεια: Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται αυτή την στιγμή εξέλιξη στα Εξάρχεια. Οι άντρες της αστυνομίας με παρουσία εισαγγελικού λειτουργού εισήλθαν σε τέσσερα σπίτια κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, το ένα μάλιστα βρίσκεται στην οδό Σπύρου Τρικούπη. Σύμφωνα με την αστυνομία τα δυο εκ των τεσσάρων σπιτιών τελούσαν υπό κατάληψη από Σύριους μετανάστες.

Η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές ενώ τα σπίτια, εξετάζονται εξονυχιστικά τόσο για ναρκωτικά όσο και οπλισμό. Στην επιχείρηση της αστυνομίας συμμετέχουν η Δίωξη Ναρκωτικών αλλά και άντρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η επιχείρηση αφορά σε τέσσερα κτίρια που βρίσκονταν υπό κατάληψη και σύμφωνα με το ρεπορτάζ φιλοξενούσαν πρόσφυγες και μετανάστες. Σε δύο από αυτά τα κτίρια, δεν έχει εντοπιστεί κανείς, ενώ σε δύο άλλα, που βρίσκονται επί της οδού Σπύρου Μερκούρη, υπάρχουν σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες κάποια άτομα και αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση εκκένωσης.

Στο σημείο, οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ισχυρότατες, καθώς συμμετέχουν άνδρες από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ, Ασφάλεια, Άμεση Δράση και ΔΙΑΣ. Όλη η πλατεία στα Εξάρχεια, αλλά και οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments