Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Έκανε follow τον Ολυμπιακό και οι φήμες οργίασαν

Μπρούνο Γκασπάρ: Έκανε follow τον Ολυμπιακό και οι φήμες οργίασαν
Μπρούνο Γκασπάρ: Φούντωσε τις φήμες ο δεξιοπόδαρος μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που έκανε follow τον Ολυμπιακό.

Μπρούνο Γκασπάρ: Συνεχίζουν να επιμένουν με τον Μπρούνο Γκασπάρ οι Πορτογάλοι και δημοσίευμα της «Abola» γράφει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέρριψε δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Ο δεξιοπόδαρος μπακ των Πορτογάλων ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους». Είναι παίκτης που βρίσκεται στη λίστα και σίγουρα η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει ενέργειες για την περίπτωσή του.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν πως έχει υπάρξει επίσημη πρόταση. Ούτε τώρα, αλλά ούτε προηγούμενες ημέρες που έγραφαν πάλι οι Πορτογάλοι. Το σίγουρο όμως είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψάξει τον Μπρούνο Γκασπάρ και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξουν εξελίξεις μετά την Κράσνονταρ.

Την ίδια ώρα, πάντως και ο ίδιος ο παίκτης με μια κίνησή του φούντωσε τις φήμες γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.  Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ «ακολούθησε» τους Πειραιώτες στο Instagram. Μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο… σημάδι είναι τυχαίο ή όντως κάτι τρέχει μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του 26χρονου άσου που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments