Αθλητισμός

Μπρούνο Γκασπάρ: Νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Μπρούνο Γκασπάρ: Νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού
Μπρούνο Γκασπάρ: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός κινήθηκε για την απόκτηση του παίκτη της Σπόρτινγκ.

Μπρούνο Γκασπάρ: Για μεγάλο διάστημα ο Ολυμπιακός βρισκόταν σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε τον Σεμέδο και παρά τις δυσκολίες επέμενε για την απόκτηση του. Τελικά, ο θηριώδης στόπερ ήρθε στον Πειραιά και άπαντες είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουν δει μέχρι σήμερα. Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα έλεγε όχι σε άλλη μια ποιοτική προσθήκη στο κέντρο της άμυνας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μια λίστα με κεντρικούς αμυντικούς και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος στόχος έχει ήδη ξεχωρίσει. Σύμφωνα με του Πορτογάλους αυτός είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα τα δημοσιεύματα μιλάνε για μια πρώτη προσέγγιση που έχει κάνει η πλευρά του Ολυμπιακού για την απόκτηση του. Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι τόσο εύκολες.

Μπρούνο Γκασπάρ: Τι λένε οι Πορτογάλοι

Προ ημερών, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να απέρριψε αρχική προσέγγιση του Ολυμπιακού για τον 26χρονο Πορτογάλο αμυντικό, νέο δημοσίευμα της Ο’ Jogo, πάντως, διατηρεί ζεστό το ενδιαφέρον. Μάλιστα, γίνεται λόγος για δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού στα «λιοντάρια της Λισαβόνας», ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Ως λόγος τριβής αναφέρεται η τεταμένη σχέση των δύο ομάδων λόγω της μετακόμισης του Ντανιέλ Ποντένσε στους «ερυθρόλευκους», με τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ Φρεντερίκο Βαράντας να είναι καθόλα αρνητικός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Ο Γκασπάρ αγοράστηκε από τους Πορτογάλους έναντι 4,5 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι μετρώντας συνολικά 30 συμμετοχές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments