Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προκρίνεται στους ομίλους και προχωράει για τις μεταγραφές

Ολυμπιακός: Προκρίνεται στους ομίλους και προχωράει για τις μεταγραφές
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση στους ομίλους του Champions League για να «φουλάρουν» για την ενίσχυση τους.

Ολυμπιακός: Άπαντες στους «ερυθρόλευκους» έχουν το μυαλό τους στον επαναληπτικό κόντρα στην Κράσνονταρ για τον play off γύρο των προκριματικών του Champions League. Η νίκη με 4-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» έχει φέρει τους Πειραιώτες με το ένα πόδι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η οποία πέραν του πρεστίζ, θα τους φέρει και αρκετά χρήματα στην τσέπη. Έτσι, στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν ήδη αρχίσει να αναζητούν τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις πριν από το κλείσιμο του καλοκαιρινού μεταγραφικού «παραθύρου».

Το όνομα του Γιασίν Μπενζία έχει έρθει εσχάτως στο προσκήνιο για τους «ερυθρόλευκους». Ο Αλγερινός χαφ που ανήκει στη Λιλ, δεν υπολογίζεται ενόψει της φετινής σεζόν και αναμένεται να δοθεί εκ νέου δανεικός. Πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με τον παίκτη σύμφωνα με τους Γάλλους και τον Ιούλιο και νέα δημοσιεύματα ανέφεραν πως υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «fosonline.gr», οι Πειραιώτες κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις από την γαλλική αγορά.

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Γκάμπριελ Μποσίλια της Μονακό, με τον οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές εδώ και κάποιες μέρες. Απλώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Βραζιλιάνος χαφ φέρεται να θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να πάει σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια περίπτωση που αρέσει πολύ.

Δεν είναι ωστόσο μόνο οι Μπενζιά και Μποσίλια. Στο λιμάνι εξετάζουν και άλλον εναν, ο οποίος φέρεται να είναι ο 21χρονος Πορτογάλος χαφ Σάντας της Μπράγκα, τον οποίο οι “αρσεναλίστας” παραχωρούν δανεικό. Ωστόσο, πρώτα θα πρέπει να ολοκληρωθεί το παιχνίδι με την Κράσνονταρ και να επισημοποιηθεί η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League και στη συνέχεια θα πάρουν το δρόμο τους οι μεταγραφικές υποθέσεις.

Μπρούνο Γκασπάρ: Έκανε follow τον Ολυμπιακό και οι φήμες οργίασαν

Συνεχίζουν να επιμένουν με τον Μπρούνο Γκασπάρ οι Πορτογάλοι και δημοσίευμα της «Abola» γράφει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας απέρριψε δεύτερη πρόταση του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Ο δεξιοπόδαρος μπακ των Πορτογάλων ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους». Είναι παίκτης που βρίσκεται στη λίστα και σίγουρα η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει ενέργειες για την περίπτωσή του.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνουν πως έχει υπάρξει επίσημη πρόταση. Ούτε τώρα, αλλά ούτε προηγούμενες ημέρες που έγραφαν πάλι οι Πορτογάλοι. Το σίγουρο όμως είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ψάξει τον Μπρούνο Γκασπάρ και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα υπάρξουν εξελίξεις μετά την Κράσνονταρ.

Την ίδια ώρα, πάντως και ο ίδιος ο παίκτης με μια κίνησή του φούντωσε τις φήμες γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος μπακ «ακολούθησε» τους Πειραιώτες στο Instagram. Μένει να φανεί αν το συγκεκριμένο… σημάδι είναι τυχαίο ή όντως κάτι τρέχει μεταξύ των «ερυθρόλευκων» και του 26χρονου άσου που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments