Lifestyle

North Live Stage: Πανταζής, Καλίδης, Πετρέλης, Tus κυκλοφορούν και… οπλοφορούν

North Live Stage: Πανταζής, Καλίδης, Πετρέλης, Tus κυκλοφορούν και… οπλοφορούν
North Live Stage: Η νυχτερινή διασκέδαση... οπλοφορεί φέτος τον χειμώνα.

North Live Stage: Η νυχτερινή διασκέδαση φέτος το χειμώνα, γίνεται καθαρά ανδρική υπόθεση. Με μία ευρηματική αφίσα, που φέρει την υπογραφή του Χριστόδουλου Σιγανού, και υλοποιήθηκε από τον φωτογράφο Κώστα Πρόφη, επισημοποιήθηκε, η συνεργασία, που θα αποτελέσει σταθμό, στον αθηναϊκό νυχτερινό χάρτη.

Τέσσερις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και από τις 20 Σεπτεμβρίου , υπόσχονται στο «North Live Stage», το πιο λαϊκό, κεφάτο, μοντέρνο πρόγραμμα διασκέδασης, που έχετε ζήσει μέχρι σήμερα.

Ο διαχρονικός διασκεδαστής Λευτέρης Πανταζής, ο μοναδικός Πάνος Καλίδης, ο ταλαντούχος Θάνος Πετρέλης και ο αγαπημένος της νεολαίας ράπερ Tus, έχουν αποδείξει με την μουσική τους πορεία, χρόνια τώρα, πώς έχουν τα «όπλα», να εκτοξεύσουν το κέφι μας στα ύψη.

Με τον Χριστόδουλο Σιγανό, να βάζει τη μουσική του «σφραγίδα» στην ολοκλήρωση παραγωγής του προγράμματος, και τον πετυχημένο επιχειρηματία Νίκο Σπυρίδωνα να στηρίζει το απόλυτο λαϊκό σχήμα, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πάνος Καλίδης, ο Θάνος Πετρέλης και ο ράπερ Tus, είναι “ετοιμοπόλεμοι” και ετοιμάζονται πυρετωδώς, για την πρεμιέρα τους στο «North Live Stage», που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments