Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (27/8/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (27/8/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (27/8/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (27/8/19).

  • κριός

Στη σχέση σου, θα δημιουργηθεί ένα ζήτημα, σχετικά με το ποιος πρέπει να είναι ο πρώτος που θα συμβιβαστεί – εσύ ή ο εραστής σου. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική εξέταση θα αποκαλύψει ότι το θέμα είναι αρκετά ασήμαντο για να επιτρέψεις στον αγαπημένο σου να γίνει το δικό του, αν αυτό σημαίνει πολλά γι’ αυτόν. Μπορείς με την ευελιξία και την αποδοχή, να γλιτώσεις τον εαυτό σου από μεγάλη ταλαιπωρία. Επειδή αυτό το ζήτημα δεν χρειάζεται να παρατείνεται, άσκοπα.

  • ταύρος

Κάτι που αφορά τη σχέση σου μπορεί να αλλάξει αισθητά! Ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά σου να δείξεις περισσότερο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό, με τις ερωτικές σου υποθέσεις. Μια ώθηση για να δημιουργήσεις μια μικρή χαοτική κατάσταση, που είναι ήδη πολύ προβλέψιμη, θα γίνει ισχυρότερη… Και θα σε ενθαρρύνει ν’ ακολουθήσεις αυτό που φαίνεται τολμηρό ή παρακινδυνευμένο!

  • δίδυμοι

Μια νέα ή πιθανώς ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας θα επηρεάσει τον συναισθηματικό σου κόσμο αυτή τη στιγμή. Αντί να την αμφισβητήσεις όταν φτάσει, σκέψου προσεκτικά. Η θετική ατμόσφαιρα θα μπορούσε να είναι ο καταλύτης για την αλλαγή σε ό, τι έχει παραμείνει αδρανές, για κάποιο χρονικό διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη, υπάρχει δυνατότητα να επανασυνδεθείς με κάποιον από το παρελθόν σου. Αν είσαι σε σχέση, θα αναθερμάνεις τη σχέση σου!

  • καρκίνος

Μπορεί να αναρωτιέσαι πόσο σημαντικές είναι ορισμένες λέξεις ή μια ευγενική χειρονομία. Εντούτοις, αυτό που μπορεί να φαίνεται φαινομενικά ασήμαντο θα μπορούσε να αγγίξει την καρδιά του εραστή σου, τη συγκεκριμένη στιγμή. Με τις ρομαντικές σου ιδιότητες θαυμάσια βελτιωμένες, η ερωτική σου ζωή θα μπορούσε να ενισχυθεί με πολύ ευχαρίστηση από κάποιο κίνητρο…όπως μια συζήτηση ή μια χειρονομία από την πλευρά σου!

  • λέων

Αν είσαι ελεύθερη και πρόθυμη να βρεθείς σε διαφορετικό περιβάλλον από το συνηθισμένο ή να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα, τότε θα σου δοθούν αρκετές ρομαντικές ευκαιρίες. Η προσκόλληση στο άνετο ή προβλέψιμο πιθανότατα δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, και αυτό ισχύει τόσο για τους ελεύθερους του ζωδίου όσο και για τους δεσμευμένους. Παθιασμένο δυναμικό θα προσφερθεί σε κάτι…. που απορρίφθηκε ως άσχετο ή ακατάλληλο στο παρελθόν.

  • παρθένος

Κάποιου είδους εξερεύνηση θα χρειαστεί, για να σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα το πού βρίσκεσαι με τον εραστή σου, στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να γνωρίσεις κάποιον καλύτερο, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα είχες μόνο ανάλαφρες και σύντομες συναντήσεις. Αν είσαι σε σχέση θα θελήσεις να καθορίσεις πως βρίσκεσαι στην ίδια σελίδα με τον εραστή σου και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Θα μπορούσε μάλιστα, να γίνει μία συζήτηση σχετικά μ’ αυτό το θέμα.

  • ζυγός

Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό αν ψάξεις μέσα σου και ξαναβρείς τον εαυτό σου αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες να πιστέψεις ότι εστιάζοντας στον εαυτό σου, μπορεί να είναι μια μορφή επιείκειας, αλλά θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται, για να βελτιώσει την ερωτική σου ζωή. Ο χρόνος που αφιερώνεις στον εαυτό σου, μπορεί να είναι αποκαλυπτικός. Αν θέλεις να είσαι το καλύτερο που μπορείς να είσαι για τον εραστή σου, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να το κάνεις.

  • σκορπιός

Αν και η δυσαρέσκεια ή η λύπη θα μπορούσαν να βρουν το δρόμο τους στην ερωτική σου ζωή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτές οι δύο θα πρέπει να στοχεύουν στις τρέχουσες συνθήκες της σχέσης σου. Θα μπορούσες να είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου, αλλά να καλλιεργείς μέσα σου ήσυχα μια εμπάθεια…. με στόχο, έναν προηγούμενο σύντροφο ή ένα σκληρό ερωτικό μάθημα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως λυπηθείς που κάποιος γλίστρησε μέσα από τα δίχτυα σου. Ωστόσο, με τόσες παθιασμένες δυνατότητες που σου προσφέρονται, κοίταξε προς τα εμπρός… αντί για πίσω!

  • τοξότης

Θα νιώσεις ότι η ερωτική σου ζωή έχει μπει σε δεύτερη μοίρα…ειδικά αν οι ευθύνες της πεζής καθημερινότητας, όπως και κάποιες περαιτέρω υποχρεώσεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, απαιτούν συνεχή προσοχή. Εντούτοις, μπορεί να χρειαστεί να αποδεχτείς τελικά, ότι τα θέματα της καρδιάς αξίζουν ακριβώς την ίδια προσοχή με περισσότερους τρόπους, από έναν. Αν πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις την ισορροπία ανάμεσα στην ερωτική και την προσωπική σου ζωή, τότε τα επερχόμενα γεγονότα, θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να το κάνεις!

  • αιγόκερως

Ίσως αναρωτιέσαι, γιατί αισθάνεσαι πως πρέπει να κάνεις ένα βήμα ή μια συγκεκριμένη κίνηση, στην ερωτική σου ζωή αυτή τη στιγμή. Αλλά θα σε περιμένει κάτι ευχάριστο, αν λειτουργήσεις κατ’ αυτόν τον τρόπο. Η ζωή ανταμείβει εκείνους που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες αντί να «παίζουν εκ του ασφαλούς». Η απόφαση να γίνεις πιο παρορμητική, θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να φέρει μια ευχάριστη ή δυνητικά έντονη ανάπτυξη.

  • υδροχόος

Η επιθυμία σου να αξιολογήσεις τη σχέση σου, θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε δυσδιάβατες περιοχές. Η αγάπη τείνει να είναι πιο μαγευτική, όταν δεν επιδιώκεις με αποφασιστικότητα κάποιες απαντήσεις. Με όλα τα μέσα, εξερεύνησε τις παθιασμένες δυνατότητες που σου προσφέρονται… επειδή σίγουρα υπάρχουν. Ωστόσο, η επεξεργασία τους μέσα από αυστηρά πνευματικά φίλτρα, θα διαλύσουν τη μαγεία, που προσπαθεί να σε πλησιάσει τώρα.

  • ιχθύες

Ό, τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες, παραμένει πίσω από κλειστές πόρτες. Η ερωτική σου ζωή, είναι δική σου δουλειά…και κανενός άλλου. Ανεξάρτητα αν κάποιοι είναι καλοπροαίρετοι, κάνοντάς σου ερωτήσεις, για τις οποίες όμως, νιώθεις άβολα. Ωστόσο, ακόμη και αν δεν γνωρίζουν τη γραμμή που δεν θα πρέπει να περάσουν με αυτόν τον τρόπο, πιθανότατα θα το κάνουν. Μην νιώθεις όμως υποχρεωμένη να αποκαλύψεις τίποτα περισσότερο από ό, τι θεωρείς αποδεκτό ή άνετο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments