Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (25/8)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για την Κυριακή (25/8)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής 25/8/19.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής 25/8/19.

Κριός

Μπορεί να είναι ενάντια με τη φύση σου ν’ ακολουθείς το ρεύμα στα ερωτικά σου! Όμως προσπάθησε να μην πείσεις τον εαυτό σου, πως έχεις αλλάξει σε ό,τι αφορά την εκδήλωση του ενθουσιασμού και της ψυχικής σου διέγερσης.

Αυτή είναι η στιγμή για να συγκρατήσεις κάθε παρορμητική τάση, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες.

Ταύρος

Μπορεί να πιστεύεις πως έχεις κρυφά τα χαρτιά σου, σε ό,τι αφορά τη σχέση σου αυτή τη στιγμή.

Όμως πρέπει να γνωρίζεις, πως είσαι πολύ διαφανής στα μάτια του συντρόφου σου και μπορεί εύκολα να σε καταλάβει. Θα μπορούσες ακούσια να μεταφέρεις όσα σκέφτεσαι και νιώθεις, χωρίς να πεις λέξη.

Αν το ταίρι σου, σε ενθαρρύνει να του ανοιχτείς, τότε είναι πιθανό ότι έχει ήδη εκτιμήσει, τι σκοπεύεις να πεις!

Δίδυμοι

Δεν είναι ασυνήθιστο να δείξουμε την απογοήτευσή μας, απέναντι σε εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά μας, κατά καιρούς. Ωστόσο, αντί να αναρωτιέσαι γιατί να υπομείνεις το άγχος της αγωνίας ή της έντασης του εραστή σου, κοίταξε να βρεις τρόπους, ώστε να γίνεις το «αυτί» που θ’ ακούσει όλους τους προβληματισμούς του. Είναι σίγουρα μια εποχή που ένα κοινό πρόβλημα, γίνεται μικρότερο και δε διπλασιάζεται.

Καρκίνος

Μπορεί να ανακαλύψεις πως όρισες ένα προηγούμενο…. σ’ ένα ερωτικό σενάριο! Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τον εραστή σου, που γνωρίζει ποια κουμπιά πρέπει να πιέσει, για να φτάσεις σε μια συμφωνία ή να συμμορφωθείς με τα «θέλω» του. Αν είναι πραγματικά ειδικευμένος στο να λειτουργεί έτσι απέναντί σου, τότε είναι πιθανό ότι θα μπορούσε επίσης να σε κάνει να αισθανθείς πως είσαι εγωίστρια, αν αρνηθείς, αυτό που ζητάει. Μία συζήτηση για το ποιος είναι πραγματικά ο εγωιστής, είναι κάτι που πραγματικά αξίζει να κάνετε.

Λέων

Το πνεύμα της συνεργασίας ενισχύεται θαυμάσια αυτή τη στιγμή και θα μπορούσε να σε βοηθήσει να καταστήσεις σαφές τι θα μπορούσατε να σκεφτείτε με τον εραστή σου για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Μια πειθαρχημένη προσέγγιση θα είναι πιθανόν πιο αποτελεσματική από την αναζήτηση του αυθόρμητου ή του τυχαίου. Ωστόσο, και οι δυο, μπορεί να μην έχετε πρόβλημα με αυτό…. αν πιστεύετε πως πρέπει ν’ ακολουθήσετε ό,τι σας εμπνέει

Παρθένος

Πρέπει να είσαι τόσο προσεκτική όσο είσαι κι εμπνευσμένη ταυτόχρονα, από αυτό που αλλάζει στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή. Όσο κι αν υπήρχε κάποια ισορροπία, θα δεχτείς πως η εξέλιξη της σχέσης σου βασίζεται στην καινούργια ζώνη άνεσης, που δημιουργήθηκε. Είτε βρίσκεσαι σε μόνιμη σχέση είτε σε μια ερωτική σχέση το μέλλον και η ασφάλεια θα πρέπει να ληφθούν σοβαρότερα υπόψη τώρα.

Ζυγός

Αν οποιαδήποτε περιοχή έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα φαίνεται χαοτική, τότε θα ήταν χρήσιμο να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, για να κρατήσεις τις καταστάσεις αυτές, μακριά από τη σχέση σου. Οποιαδήποτε ανησυχία έχεις με ό, τι εκδηλώνεται αλλού, θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει την προσωπική σου ζωή, και αυτό θα μπορούσε να απέχει πολύ από αυτό που λέμε υγιές. Μια συμφωνία με τον αγαπημένο σου να τ’ αφήνετε στο κατώφλι, πριν απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί, μπορεί να αξίζει να μπει σε εφαρμογή.

Σκορπιός 

Η σχέση σου θα βρεθεί σε διαδικασία φιλτραρίσματος αυτή τη στιγμή. Γνωρίζεις τι επιθυμείς και τι να ενθαρρύνεις περισσότερο. Γνωρίζεις όμως ταυτόχρονα και τι δεν θέλεις. Τα πρόσφατα ερωτικά μαθήματα, μπορεί να έχουν παίξει ένα ρόλο στο τελευταίο, αλλά ο παθιασμένος σκοπός σου, γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρος μέρα με τη μέρα. Γνωρίζοντας με απόλυτη σιγουριά τι έχεις ανάγκη ρομαντικά, συναισθηματικά και σωματικά… δεν μπορεί παρά να βοηθήσει τα ερωτικά σου θέματα, να προχωρήσουν θαυμάσια.

Τοξότης

Πιθανώς δεν χρειάζεται να είσαι τίποτα περισσότερο παρά ο εαυτός σου, για να φέρεις ακτινοβολία και θετική αύρα, σ’ ένα θέμα που ο εραστής σου, βλέπει αρνητικά. Η προσπάθεια που επενδύεις για να του ανεβάσεις το ηθικό και να τον βοηθήσεις να δει το ποτήρι μισογεμάτο, θα ωφελήσει κι εσένα, τελικά. Στέλνει επίσης ένα σαφές μήνυμα για το πόσο σοβαρά παίρνεις τη σχέση σας και καταλαβαίνεις τι σημαίνει «συντροφική σχέση»

Αιγόκερως

Η τάση που προσπαθεί να διαπεράσει τη σχέση σου, θα βοηθήσει ένα αδιέξοδο, να συνεχιστεί επ’ αόριστο. Ωστόσο, να είσαι ειλικρινής, για το αν είναι αυτό, που θέλεις. Γνωρίζοντας το πού βρίσκεσαι και συνειδητοποιώντας πως μια κατάσταση έχει κολλήσει, μπορεί να χρειαστεί να υιοθετήσεις μια ανεκτική στάση απέναντί της. Αντί να δεχτείς πως «είναι αυτό που είναι», ανέλαβε την πρωτοβουλία να διαλύσεις την ένταση – ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται να προτείνεις «κλάδο ελιάς».

Υδροχόος

Παρόλο που βλέπεις πως το ταίρι σου ανησυχεί περισσότερο για τη φροντίδα των δικών σου συμφερόντων αυτή τη στιγμή, ξέρεις πως οι προθέσεις σου, απέχουν πολύ από να θεωρηθείς εγωίστρια. Δεν είναι αφύσικο να στραφείς σε όσα έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα, αλλά εξετάζεις παράλληλα και τις ανάγκες του εραστή σου με ό,τι κάνεις. Αυτό όμως, μπορεί να μην είναι τόσο προφανές, όσο πιστεύεις ότι είναι. Αντί να υποθέτεις πως ο αγαπημένος σου το γνωρίζει και το αποδέχεται…βάλε τον καλύτερα στην εικόνα!

Ιχθύες

Μπορεί να υπάρχει κάτι μαγικό σε όλη αυτή τη σύγχυση που επικρατεί στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερη, τότε αυτό που προσπαθείς να αντιμετωπίσεις ή να καταλάβεις μπορεί να είναι κάτι που και ο επίδοξος εραστής σου προσπαθεί να κάνει. Αυτό προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να σκεφτείτε μαζί. Αν είσαι σε σχέση τότε με το ταίρι σου θα δείτε ένα θέμα με σωστή προοπτική και θα συνεργαστείτε για να το λύσετε. Γιορτάζοντας αργότερα την επιτυχία σας….ίσως να είναι διασκεδαστικό!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments