Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (26/8)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τη Δευτέρα (26/8)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά των δώδεκα ζωδίων, για σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ερωτικά των δώδεκα ζωδίων, για σήμερα, Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Κριός

Μπορεί να χρειαστεί μόνο μια μικρή χειρονομία αγάπης ή υποστήριξης από το ταίρι σου, για να ζεσταθεί ευχάριστα η καρδιά σου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι μια λεπτή χειρονομία από πλευράς του…αλλά δε σου αφήνει καμιά αμφιβολία για το πώς αισθάνεται το αντικείμενο του πόθου σου! Αυτό που συμβαίνει τώρα, θα χαραχτεί στη μνήμη σου για κάποιο χρονικό διάστημα. Αγκάλιασε αυτή την αξιοσημείωτη και βασική εξέλιξη!

Ταύρος

Η Αφροδίτη εκπέμπει μια ευχάριστη λάμψη στα ερωτικά σου! Με λίγη προθυμία από πλευρά σου να βοηθήσεις στην εξέλιξη της σχέσης σου, θα διαπιστώσεις πως πετυχαίνεις περισσότερα από όσα επιθυμούσες. Μια θαυμάσια και αξιομνημόνευτη εξέλιξη σε περιμένει, αν πάρεις μια συνειδητή απόφαση, για να βελτιώσεις τη σχέση σου. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, αυτό θα μπορούσε να σημάνει, μια νέα εποχή για τις σχέσεις σου!

Δίδυμοι

Αν μια πνευματική σύνδεση σε παρασύρει, τότε θα νιώσεις ευτυχισμένη να ανιχνεύσεις τρόπους, με τους οποίους ο εραστής σου βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος. Οι συζητήσεις σας, θα έχουν μεγαλύτερο βάθος και θ’ αποτελέσουν τη βάση για την ενίσχυση της σχέσης σας, ανεξάρτητα από την κατάστασή της. Αν σκέφτηκες πως μαζί με τον εραστή σου, μοιράζεστε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τότε σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις!

Καρκίνος

Αν έχει περάσει κάποιο διάστημα, από τότε που άγγιξες με τα λόγια σου την καρδιά του αγαπημένου σου, τότε θα το κάνεις και πάλι….αλλά με τέτοιο τρόπο που θα ζηλέψει και ο καλύτερος λογοτέχνης. Η Αφροδίτη επηρεάζει ευχάριστα τόσο τις σκέψεις σου όσο και το επικοινωνιακό σου ύφος… Και αν περίμενες μια ευκαιρία για να ρέουν αβίαστα οι ερωτικές λέξεις, τότε σίγουρα έχεις μία, τώρα!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Λέων

Θα έχεις μια ξεκάθαρη ατζέντα στο μυαλό σου, για ό,τι σε εμπνέει και σε παρακινεί, αυτό το διάστημα! Ωστόσο, ο αγαπημένος σου μπορεί να έχει τη δική του… και θα ήταν λάθος να μην δεις την ερωτική ή σέξι δυναμική, σ’ αυτό που προτείνει. Αντί να συμφωνείς μαζί του χάριν της ειρήνης, κοίταξε τις παθιασμένες δυνατότητες που υπάρχουν, σε ό, τι αγαπά ο αγαπημένος σου, και σίγουρα θα συμφωνήσεις!

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, φέρνει νέα και πολύ βαθύτερα επίπεδα κατανόησης ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Δεν είναι επίσης αδύνατο να υιοθετήσετε μια πιο δημιουργική προσέγγιση στη σχέση σας, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει τη χρήση ενός κοινού σας ταλέντου. Με τη βοήθεια του εραστή σου, ένα όνειρο ή μια μεγάλη φιλοδοξία θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα. Αλλά μέχρι να αρχίσεις να εξερευνάς τις δυνατότητες…. ίσως να μην το μάθεις ποτέ!

Ζυγός

Θα νιώσεις ανακούφιση, όταν ανακαλύψεις πως ο σύντροφός σου, έχει την ικανότητα να σε εκπλήξει. Ειδικά αν ήσουν βέβαιη, πως δεν θα υποστήριζε, αυτό που προτείνεις. Είναι σημαντικό να τινάξεις από πάνω σου κάθε φόβο που συνδέεται με την αποκάλυψη όσων σκέφτεσαι και νιώθεις. Με μια θετική στάση που θα δείξει στον εραστή σου, τη έκφραση του εαυτού σου, σύντομα θα ανακαλύψεις ότι αυτός ο φόβος, είναι αβάσιμος.

Σκορπιός

Αν έχεις τυχόν υποψίες ή ανησυχίες που αφορούν τα ερωτικά σου ή τη σχέση σου, τότε προσπάθησε να δεχτείς πως κάποιες απ’ αυτές, μπορεί να διογκωθούν σήμερα. Μιλώντας ανοιχτά για τα συναισθήματά σου είναι πάντα χρήσιμο, αλλά μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο… τώρα. Η διαίσθησή σου μπορεί να λειτουργεί υπερωριακά… επομένως προσπάθησε να αντικαταστήσεις τυχόν υποθέσεις, με γεγονότα.

Τοξότης

Ίσως, προσπαθώντας να δείξεις περισσότερη ευελιξία στις κοινωνικές σου διευθετήσεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις ορισμένες ερωτικές ευκαιρίες. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη διάθεση να συγκρατηθείς… ειδικά αν πιστεύεις, ότι οι συζητήσεις με το ταίρι σου, θα μπορούσαν να πάνε βαθύτερα από ό, τι θέλεις. Ευτυχώς, θα εκπλαγείς ευχάριστα, από τα επίπεδα της ψυχικής διέγερσης, που θα προέλθει από την προσπάθεια που θα καταβάλλεις!

Αιγόκερως

Είτε πρόκειται για μια ημιτελή συζήτηση, είτε για ανεπίλυτα ζητήματα που απαιτούν προσοχή στην ερωτική σου ζωή, θα διαπιστώσεις ότι εστιάζεις στην προσοχή σου, σ’ αυτό που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις, χωρίς καμία προσπάθεια. Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από τον τρόπο που μαζί με το ταίρι σου – ή με έναν εραστή από το παρελθόν – θα λύσετε ζητήματα, που ήσασταν βέβαιοι ότι θα παρέμεναν για πάντα, στα «αζήτητα». Εκεί που πίστευες πως δε θα συμβεί ποτέ, θα προσφερθεί μια καθησυχαστική πρόοδος.

Υδροχόος

Παρόλο που η Αφροδίτη φέρνει μια ευχάριστη επιρροή στο σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθηματικά σου θεμέλια, θα διαπιστώσεις ότι το μυαλό σου, στρέφεται στο παρελθόν και θα είσαι περισσότερο συναισθηματική με τα ερωτικά σου! Αυτό θα σε οδηγήσει σε μια χρήσιμη και καθησυχαστική επιβεβαίωση για ό,τι θέλεις από μια σχέση ή συγκεκριμένα από τον εραστή σου. Αν υπάρχει μια αλλαγή που επιθυμείς να κάνεις ή να ακολουθήσεις ένα ρίσκο, τότε κοιτάζοντας για λίγο προς τα πίσω, θα λάβεις την έμπνευση και τα κίνητρα που χρειάζεσαι.

Ιχθύες

Όχι μόνο οι σχέσεις και οι δεσμεύσεις γίνονται πιο γλυκιές αυτή τη στιγμή, αλλά θα δεις τον αγαπημένο σου, να είναι πιο ευχάριστος ή συντροφικός από ό, τι περίμενες. Παρόλο που ενδεχομένως έχεις παραιτηθεί από την προσπάθεια να επισημάνεις τις απόψεις σου λεπτομερειακά, θα διαπιστώσεις ότι δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα για να το κάνεις. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια εποχή που ο έρωτας, μπορεί να αναπτυχθεί με τη συμμετοχή του αγαπημένου σου, σε σχέδια που ίσως είχε αποκλείσει, μέχρι τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments