Αθλητισμός

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ: Αγώνας 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αίαντα (pics)

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ: Αγώνας 40 εκατομμυρίων ευρώ για τον Αίαντα (pics)
Άγιαξ - ΑΠΟΕΛ: Την περασμένη σεζόν ο Άγιαξ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League και τα συνολικά έσοδα ανήλθαν στα 90 εκατομμύρια ευρώ

Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ: Ο Αίαντας δεν βρίσκεται σε καλή περίοδο καθώς δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του στα προκριματικά του Champions League. Ο ΑΠΟΕΛ του έβαλε δύσκολα στην Λευκωσία και τα ολλανδικά ΜΜΕ λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο επαναληπτικό για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ απαιτούν την πρόκριση για το πρεστίζ και κυρίως για τα 40 εκατομμύρια που θα πάρει ο Άγιαξ από την πρόκριση.

Την περασμένη σεζόν ο Άγιαξ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League και τα συνολικά έσοδα ανήλθαν στα 90 εκατομμύρια ευρώ. «Όχι μόνο σε αγωνιστικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για τον Άγιαξ», υπογραμμίζεται επίσης. Παράλληλα γίνεται λόγος για τα 57 εκατ. που ξόδεψε ο Τεν Χααγκ γεγονός που δεν του αφήνει χώρο για δικαιολογίες, όπως αναφέρει η De Telegraf ενώ όλοι συγκρίνουν την φετινή ομάδα με την περσινή.

Αναλυτικά τι γράφουν τα ολλανδικά ΜΜΕ σε γενικές γραμμές:

  • De Telegraf – «Δεν υπάρχει χώρος για δικαιολογίες – Πείραμα με Μαρτίνεζ και Άλβαρες»

Η γνωστή De Telegraf βάζει πίεση στον κόουτς και τους παίκτες του Άγιαξ καθώς στο ρεπορτάζ της αναφέρει πως δεν υπάρχει χώρος για απολογίες και αποτυχίες στον Άγιαξ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κόουτς Έρικ Τεν Χάαγκ ξόδεψε 57 εκατομμύρια ευρώ και είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον Άγιαξ να μπει στους ομίλους και για οικονομικούς λόγους.

Σε άλλο δημοσίευμα της μάλιστα αναφέρει πως εδώ και μέρες ο Τεν Χάαγκ πειραματίζεται με τους Μαρτίνες και Άλβαρεζ, τους οποίους προετοιμάζει να αγωνιστούν στο χώρο του κέντρου και όχι στην άμυνα. λόγω των απουσιών κυρίως.

  • Ad – «Πολλά ερωτηματικά για τον κρίσιμο αγώνα με ΑΠΟΕΛ – Διακυβεύονται 40 εκατομμύρια»

Η Ad στο πρωινό ρεπορτάζ της αναφέρεται στα πολλά ερωτηματικά στο πλάνο του Τεν Χάαγκ λόγω των απουσιών παικτών όπως Φαν Ντε Μπέεκ και Μαζραουί. Παράλληλα γίνεται λόγος για την εμφάνιση στη Λευκωσία και τονίζεται ότι διακυβεύονται 40 εκατομμύρια (σε περίπτωση πρόκρισης) και θα πρέπει ο Άγιαξ να βάλει το καλό του κοστούμι όπως και πέρσι με Γιουβέντους και Ρεάλ.

  • de Volkskrant – «Ο Άγιαξ πρέπει να νικήσει: Διακυβεύονται εκατομμύρια και πρεστίζ»

Όπως και τα υπόλοιπα ΜΜΕ έτσι και η de Volkskrant στέκεται στα πολλά εκατομμύρια που θα φέρει στον Άγιαξ η πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα και αυτοί στέκονται στις περσινές επιτυχίες του Αίαντα, τις οποίες όπως φαίνεται τα ΜΜΕ εδώ στην Ολλανδία θα τις μνημονεύουν για πολλά χρόνια. Από την άλλη βάζουν αρκετή πίεση στον τεχνικό Έρικ Τεν Χάαγκ καθώς παρά τις αποχωρήσεις παικτών ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια και θεωρούν πως θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν περάσει στους ομίλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments