Ελλάδα

Γιάννης Γούτης: Έφυγε ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής

Γιάννης Γούτης: Έφυγε ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής
Γιάννης Γούτης: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σχεδόν, παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίο.

Γιάννης Γούτης: Μια δυσάρεστη είδηση για τον καλλιτεχνικό χώρο έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα, καθώς ο Γιάννης Γούτης έφυγε από τη ζωή. Τους τελευταίους μήνες της ζωής του ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και, σχεδόν, παράλυτος στο νοσοκομείο του Ρίο. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Καίτη Φίνου, ενώ το προφίλ του στο Facebook γέμισε από ευχές για «καλό παράδεισο».

«Τον Γιάννη τον γνώριζα από την δεκαετία του 80. Ηθοποιός και τραγουδιστής. Πολλές φορές βρεθήκαμε στο πλατώ και σε πίστα. Ήρεμος,  λιγομίλητος…. Χαθήκαμε και τον είδα όταν πήγα να μείνω στο σπίτι του ηθοποιού. Και κει λιγομίλητος να κερδίζει την κιθάρα του, να τραγουδάει και μόνος του πολλές φορές…. Και πριν λίγο καιρό μαθαίνουμε πως είναι βαριά…. Και σήμερα Γιάννη Γούτη βυθισες το σπίτι του ηθοποιού στο πένθος…. Καλό ταξίδι Γιάννη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου στο μήνυμα της.

Τη δεκαετία του ’80 ο Γιάννης Γούτης έπαιξε και σε πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες της εποχής, όπως «Ο μεγάλος παραμυθάς», ενώ στην τηλεόραση συμμετείχε σε περισσότερες από 20 σειρές, όπως «Της Ελλάδος τα παιδιά» και «Ελλάς το μεγαλείο σου»«Το λούνα παρκ» ενώ συμμετείχε συχνά στα σόου του Οικονομίδη, στο Άλσος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments