Lifestyle

Στέλιος Χανταμπάκης: Απίστευτο το πόσα πλήρωσε για σουβλάκια στη Νέα Υόρκη

Στέλιος Χανταμπάκης: Απίστευτο το πόσα πλήρωσε για σουβλάκια στη Νέα Υόρκη
Στέλιος Χανταμπάκης: Τα σουβλάκια στις ΗΠΑ είναι... αλμυρά. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο άλλοτε παίκτης του Survivor.

Στέλιος Χανταμπάκης: Μια εξαιρετική εμπειρία βιώνει ο άλλοτε παίκτης του Survivor και νικητής του Nomads, καθώς βρίσκεται για διακοπές στη Νέα Υόρκη, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη αλλά και τα παιδιά τους. Η οικογένεια Χανταμπάκη απολαμβάνει κάθε της στιγμή στη μεγαλούπολη των ΗΠΑ, κάτι που φαίνεται και από τις φωτογραφίες που αναρτά ο Χανταμπάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Φυσικά, η Ελλάδα λείπει στην οικογένεια, κάτι που φάνηκε και από την πρόσφατη επιλογή τους για γεύμα σε ελληνικό ταχυφαγείο. Τα σουβλάκια ήταν νόστιμα, σύμφωνα με τις αναφορές του Χανταμπάκη, αλλά λίγο… αλμυρά

Οι τέσσερίς τους παρήγγειλαν μία χωριάτικη σαλάτα, τέσσερα τυλιχτά, μία μερίδα τηγανητές πατάτες και ένα αναψυκτικό διαίτης. «Το σουβλάκι πουλάει πολύ και στην Αμερική…», έγραψε ο νικητής του Nomads πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε. Λίγο αργότερα όμως, ήρθε η… λυπητερή. Σύμφωνα με τη φωτογραφία της απόδειξης, η οικογένεια Χανταμπάκη πλήρωσε 51 ευρώ για το γεύμα της, με το κόστος να ανεβαίνει στα 61.5 ευρώ, μαζί με τα tips! «Μην συγκρίνετε με την Ελλάδα όμως… μιλάμε για τη NYC. Όλα είναι πανάκριβα», ήταν το σχόλιο του Στέλιου Χανταμπάκη.

Τα νόστιμα σουβλάκια και ο λογαριασμός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments