Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (28/8/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη (28/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τετάρτη (28/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Τετάρτη (28/8/19).

  • Κριός

Η προσωπική σας ευημερία γίνεται πρωταγωνιστής των ζητουμένων σας, αγαπητοί Κριοί! Ο ακμαίος Άρης σχηματίζει μια όψη υποστήριξης με τον περιπετειώδη Ουρανό, στις ζώνες σας της καθημερινότητας και της ευμάρειας. Η διάθεσή σας θα στραφεί στην αναζήτηση τρόπων βελτίωσης της σωματικής αλλά και της πνευματικής σας υγείας. Στραφείτε στην πιο υγιεινή διατροφή, προτιμήστε τα φρούτα και τα λαχανικά, πιείτε χυμούς. Μόλις κινητοποιήσετε τον εαυτό σας, ακόμα και μικρές αλλαγές μπορούν να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα!

  • Ταύρος

Αφήστε τα χαρίσματά σας να πάρουν τα ηνία, αγαπητοί Ταύροι! Είναι βέβαιο ότι θα σας δώσουν αφορμές για να γιορτάσετε – και πολλούς συμμάχους. Ο ορμητικός Άρης από την Παρθένο σχηματίζει ένα τρίγωνο ταχύτητας με τον παρορμητικό Ουρανό από το ζώδιό σας, στις πιο ασυγκράτητες πτυχές σας. Ενδείκνυται να διοχετεύσετε όλη αυτή την ενέργεια και στο σώμα σας: Μην διστάσετε να κάνετε κάποιες επιπλέον «κινήσεις» στις προσωπικές σας συναντήσεις. Η ευεργετική διέγερση που θα σας διέπει, θα βοηθήσει επίσης να αποτοξινωθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βλάπτουν!

  • Δίδυμοι

Υπάρχει κινητικότητα στα πιο στενά σας περιβάλλοντα, αγαπητοί Δίδυμοι… Με την καλή και την όχι τόσο καλή έννοια! Αλλά ο θερμοκέφαλος Άρης και ο διεκδικητικός Ουρανός σχηματίζουν ένα τρίγωνο στήριξης, προκειμένου εσείς να καταφέρετε να κινηθείτε λίγο πιο ανεξάρτητα. Είναι καιρός να τολμήσετε να απελευθερωθείτε από όσους και όσα έχουν φθαρεί μέσα σας. Αν έχει φτάσει η στιγμή να πάτε παρακάτω, θα πάτε παρακάτω. Αν το ταίρι σας έχει περισσότερες απαιτήσεις από όσες αντέχετε, μην περιμένετε να καταλάβει τις νύξεις σας. Μιλήστε ειλικρινά αλλά και με ευγένεια!

  • Καρκίνος

Στραφείτε στην προσέγγιση ανθρώπων που ταιριάζει το πνεύμα σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Γι’ αυτό θα φροντίσει ένα τρίγωνο ανάμεσα στον δραστήριο Άρη και τον αυθόρμητο Ουρανό στον τομέα σας της ομαδικότητας. Ακολουθήστε τη δημιουργική σας διαίσθηση αλλά προχωρήστε πέρα από διαχωρισμούς θεσμών και ιδεών. Η αντισυμβατική σας διάθεση θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από κοινού… Γι’ αυτό προσέξτε να μην μετατρέψετε τις θερμές σας συζητήσεις σε αντιπαραθέσεις. Πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να ανοίξετε πολιτικό διάλογο με «αυτό» το συγκεκριμένο άτομο!

  • Λέων

Η ατμόσφαιρα φέρνεις ευχάριστες εκπλήξεις σε επαγγελματικά θέματα, αγαπητοί Λέοντες! Ο δραστικός Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο στήριξης με τον Ουρανό της αφθονίας, στους τομείς σας των χρημάτων και της καριέρας. Μπορεί να προκύψουν εξελίξεις που δεν φαντάζεστε καν, γι’ αυτό μην μένετε στα τετριμμένα. Ανεβάστε την ταχύτητα σας και ζητήστε την αύξηση που δικαιούστε, αδράξτε τη θέση της ηγεσίας χωρίς να αναμένετε να σας την παραδώσουν. Με την τεχνολογία επίσης σε έξαρση, γνωστοποιήστε τα εγχειρήματά σας σε ευρύτερο κοινό: Δεν αποκλείεται να έρθουν πιο κοντά σας άνθρωποι που θέλουν να στηρίξουν τα όνειρά σας!

  • Παρθένος

Οι ορίζοντές σας διευρύνονται με ταχύτητα, αγαπητοί Παρθένοι! Ο υποκινητής Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό των αλλαγών, στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων. Είστε έτοιμοι να βγείτε από την βολική σας ζώνη και να αδράξετε όποια ευκαιρία προκύψει στον δρόμο σας. Θέλετε να στρέψετε την προσοχή σας σε όσα και όσους θα βοηθήσουν την πρόοδό σας, είστε στο κατώφλι νέων κεφαλαίων για τη ζωή σας. Απαλλαγείτε από κάθε φόβο και αμφιβολία, είναι η στιγμή να κάνετε τις επιλογές σας χωρίς να σπαταλάτε άλλο τον πολύτιμο χρόνο σας!

  • Ζυγός

Είστε έτοιμοι να «κλείσετε» κεφάλαια της ζωής σας, αγαπητοί Ζυγοί; Ο έντονος Άρης και ο παρορμητικός Ουρανός, σχηματίζουν ένα τρίγωνο στους τομείς σας των λήξεων και των στενών σχέσεων. Ενδέχεται να σας πιάσει μανία «ξεκαθαρισμάτων», σε σημείο να αδειάσετε τις λίστες επαφών σας. Καλό θα είναι να συγκρατηθείτε με κάποιον τρόπο, γιατί δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες: Χρειάζεστε καθαρό κριτήριο, όχι να σαρώσετε τους πάντες και τα πάντα. Κάποιοι άνθρωποι επιτελούν έναν ρόλο στη ζωή σας!

  • Σκορπιός

Νιώθετε να σας κατακλύζει μια ορμή, αγαπητοί Σκορπιοί; Τολμήστε να ακολουθήστε το πάθος και θα ενθουσιαστείτε από τα μέρη που θα σας πάει! Ένα τρίγωνο ανάμεσα στον ριψοκίνδυνο Άρη και τον ζωηρό Ουρανό, κεντρίζει τους τομείς σας της φιλίας και των σχέσεων. Είναι πιθανό να σας προκύψει χημεία με μια κοινωνική γνωριμία, είτε να διευρύνετε τον κύκλο σας με καινούργια πρόσωπα. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να ανταλλάξετε ιδέες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Μόνο μην σας παρασύρει η ατμόσφαιρα και κρίνετε λανθασμένα τις προθέσεις των άλλων!

  • Τοξότης

Τι έπεται για εσάς, αγαπητοί Τοξότες; Ο φλογερός Άρης σχηματίζει μια ευνοϊκή όψη με τον καινοτόμο Ουρανό, στις ζώνες σας της καριέρας και της υγιούς οργάνωσης. Δεν αποκλείεται να πάρει πράσινο φως ένα ιδιαίτερα μεγαλεπήβολο και δημιουργικό εγχείρημά σας. Ίσως πάλι να βρεθεί μπροστά σας το τέλειο άτομο για μια θέση ή αποστολή που έχετε να αναθέσετε. Αλλά επειδή πολλά προκύπτουν έτσι απλά στη ζωή, φροντίστε να βουτάτε τον παρορμητισμό σας στη λογική πριν κινηθείτε: Δεν πρέπει να παρερμηνεύσετε τις προθέσεις των άλλων ή να μην τιμήσετε δικές σας δεσμεύσεις!

  • Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να εκφραστείτε και να λάμψετε, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο υποκινητής Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον τομέα σας της εξωτερίκευσης. Γι’ αυτό καλείστε να κάνετε τη διαδρομή που θα σας αναδείξει, να βγάλετε προς τα έξω τη γνήσια προσωπικότητά σας. Μην αναμένετε άπραγοι να σας εντοπίσει κάποιος, μπείτε εσείς στη διαδικασία να κάνετε τολμηρές και φιλόδοξες κινήσεις. Αν κάνετε τις σωστές προσεγγίσεις, θα πάρουν αίσια τροπή ακόμη και εγχειρήματα που έχετε παραμερίσει!

  • Υδροχόος

Χαλαρώστε κι αφήστε το συναίσθημά σας να φανεί, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο τολμηρός Άρης σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό των αλλαγών, στους τομείς σας της οικειότητας και του σπιτικού. Μην κρατάτε άλλο σφιγμένα τα χείλη σας, τα δυνατά αισθήματα θα αναδυθούν είτε το θέλετε είτε όχι. Σε αυτά μπορεί να περιλαμβάνετε και η ζήλια ή η κτητικότητα, με αποτέλεσμα να παίρνετε τα πάντα πολύ προσωπικά. Γι’ αυτό τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινή ένταση. Προσφέρετε λίγη φροντίδα στον εαυτό σας, σε ένα σπα ή με ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Βάλτε γύρω σας άτομα που διέπονται από τρυφερότητα και αυτάρκεια!

  • Ιχθύες

Κρατάτε κακίες και πικρίες, αγαπητοί Ιχθύες… Αλλά κάποια στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε τη ζωή σας, έστω για να ωφεληθεί το κάρμα σας! Ένα τρίγωνο στήριξης ανάμεσα στον Άρη και τον Ουρανό, θα φωτίσει τις ζώντες σας της επικοινωνίας και της οικειότητας. Είναι καιρός να φέρετε τα θέματά σας σε διάλογο. Ακόμα κι αν υπάρξουν αιχμηρά σχόλια, μπορείτε να αναβιώσετε κάποιες σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Μόνο φροντίστε να μην φανείτε κυκλοθυμικοί ή τιμωρητικοί!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments