Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Προπονήθηκε με την Εθνική στην Κίνα

Κώστας Σλούκας: Προπονήθηκε με την Εθνική στην Κίνα
Κώστας Σλούκας: Την πρώτη του προπόνηση επί κινεζικού εδάφους πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης ο 29χρονος γκαρντ.

Κώστας Σλούκας: Χθες, Τετάρτη, προσγειώθηκε στη Ναντζίνγκ η πτήση του 29χρονου γκαρντ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος λίγη ώρα μετά την άφιξή του έβγαλε και φωτογραφία δίπλα στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο. Ο διεθνής γκαρντ, μπήκε άμεσα σε ρυθμούς προπόνησης, λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην κινεζική πόλη, όπου η Εθνική θα δώσει τους αγώνες της για την α’ φάση (6ος όμιλος) του Μουντομπάσκετ, αρχής γενομένης με το Μαυροβούνιο την ερχόμενη Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου. Στο ελεύθερο σημερινό πρωινό, ο γκαρντ της Φενερμπαχτσέ προπονήθηκε μόνος του στο γήπεδο, ενώ λίγο αργότερα προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους.

Σε δηλώσεις του στο site της Ομοσπονδίας, ο Κώστας Σλούκας ανέφερε: “Αυτό που θέλαμε όλοι να συμβεί από την ημέρα που τραυματίστηκα, δηλαδή να προλάβω να είμαι  έτοιμος  και να έρθω στην Κίνα, είναι πλέον γεγονός και φυσικά είμαι χαρούμενος. Δούλεψα εντατικά στην Αθήνα το προηγούμενο δεκαήμερο, τα αποτελέσματα ήταν θετικά και πλέον είμαι εδώ συνεχίζοντας μέρα με την μέρα την δουλειά για να είμαι απόλυτα έτοιμος για αγώνα. Μιλήσαμε με τον κόουτς αναλυτικά για την κατάσταση μου και πάμε τώρα όλοι μαζί στην διοργάνωση για να διεκδικήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει”.

Οι σκέψεις για τη 12άδα

Η έλευση του Σλούκα αφαίρεσε το άγχος από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, προσθέτοντας ωστόσο ένα άλλο. Το ποιον θα αφήσει εκτός από την τελική 12άδα, η οποία θα παλέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το θέμα που είχε προκύψει με τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε οδήγησε τον Σκουρτόπουλο στο να πάρει έναν παίκτη παραπάνω, καλώντας πίσω τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος είχε κοπεί κατά τη διάρκεια του Ακρόπολις.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει ότι η μία από τις δύο θέσεις θα αφορά τα γκαρντ, με τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Αντώνη Κόνιαρη να διεκδικούν την 12η θέση στο ρόστερ της Εθνικής. Ο μεν Μάντζαρης έχει θεωρητικά το προβάδισμα λόγω εμπειρίας και διεθνών παραστάσεων, ενώ ο δε Κόνιαρης έδειξε μέρος του ταλέντου του στο τουρνουά «Atlas», δίνοντας ακόμη περισσότερη… τροφή για σκέψη στον Σκουρτόπουλο.

Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς την Κυριακή, η Εθνική μας δίνει το πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μαυροβούνιο. Μένει λοιπόν να φανεί το ποιος εκ των Μάντζαρη και Κόνιαρη θα τεθεί εκτός, ή εάν γίνει η έκπληξη και τεθεί σε εφαρμογή το plan b που… ακούγεται τον τελευταίο καιρό. Το να μπουν στην αποστολή της Εθνικής και οι δύο γκαρντ και να κοπεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments