Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Έφτασε στην Κίνα – Η φωτογραφία με τον Σκουρτόπουλο

Κώστας Σλούκας: Έφτασε στην Κίνα – Η φωτογραφία με τον Σκουρτόπουλο
Κώστας Σλούκας: Ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ ο 29χρονος γκαρντ.

Κώστας Σλούκας: Ο τραυματισμός του διεθνή γκαρντ στο πρώτο ματς του τουρνουά Ακρόπολις κόντρα στην Ιταλία (αιμάτωμα) είχε ανησυχήσει το επιτελείο της Εθνικής. Εν τέλει, οι εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές, ενώ η θέληση του 29χρονου γκαρντ της Φενέρμπαχτσε ήταν τέτοια, που τα πάντα ξεπεράστηκαν πολύ γρήγορα, με τη βοήθεια ειδικών γιατρών. Ο Κώστας Σλούκας έκανε εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν “καθαρές” και ως εκ τούτου πήρε το αεροπλάνο για την Κίνα, φτάνοντας σήμερα, Τετάρτη, στη Ναντζίνγκ, όπου ενσωματώθηκε στην αποστολή της “γαλανόλευκης”.

Η ΕΟΚ ανάρτησε στα social media φωτογραφία με τον Κώστα Σλούκα στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή της “επίσημης αγαπημένης”, έχοντας δίπλα του τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Η τελική απόφαση για τη 12άδα

Η έλευση του Σλούκα αφαιρεί το άγχος από τον Θανάση Σκουρτόπουλο, προσθέτοντας ωστόσο ένα άλλο. Το ποιον θα αφήσει εκτός από την τελική 12άδα, η οποία θα παλέψει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το θέμα που είχε προκύψει με τον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε οδήγησε τον Σκουρτόπουλο στο να πάρει έναν παίκτη παραπάνω, καλώντας πίσω τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος είχε κοπεί κατά τη διάρκεια του Ακρόπολις.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει ότι η μία από τις δύο θέσεις θα αφορά τα γκαρντ, με τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Αντώνη Κόνιαρη να διεκδικούν την 12η θέση στο ρόστερ της Εθνικής. Ο μεν Μάντζαρης έχει θεωρητικά το προβάδισμα λόγω εμπειρίας και διεθνών παραστάσεων, ενώ ο δε Κόνιαρης έδειξε μέρος του ταλέντου του στο τουρνουά “Atlas”, δίνοντας ακόμη περισσότερη… τροφή για σκέψη στον Σκουρτόπουλο.

Η τελική απόφαση θα παρθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς την Κυριακή, η Εθνική μας δίνει το πρώτο της ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στο Μαυροβούνιο. Μένει λοιπόν να φανεί το ποιος εκ των Μάντζαρη και Κόνιαρη θα τεθεί εκτός, ή εάν γίνει η έκπληξη και τεθεί σε εφαρμογή το plan b που… ακούγεται τον τελευταίο καιρό. Το να μπουν στην αποστολή της Εθνικής και οι δύο γκαρντ και να κοπεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments