Αθλητισμός

Τσόρι Ντομίνγκες: Ο ρόλος του στην υπόθεση του Λοβέρα

Τσόρι Ντομίνγκες: Ο ρόλος του στην υπόθεση του Λοβέρα
Τσόρι Ντομίνγκες: Πως συνδέεται ο Αργεντινός με την υπόθεση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα.

Τσόρι Ντομίνγκες: Κοντά στην απόκτηση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Αργεντινός επιθετικός της Ροζάριο Σεντράλ φέρεται να είναι έτοιμος ώστε να ενταχθεί στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, κάνοντας το… υπερατλαντικό βήμα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το “Φως”, μεγάλο ρόλο στην υπόθεση του Λοβέρα έχει παίξει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρέθηκε στο Κράσνονταρ, με αφορμή την ανάληψη πόστου στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, έτρεξε το θέμα και μάλιστα είχε στα χέρια του ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο, μετά την είσοδο της ομάδας στους ομίλους του Champions League. O Τσόρι συμμετείχε και στις επαφές με την Ροζάριο Σεντράλ, ενώ προ αρκετών εβδομάδων ήταν εκείνος που είχε προτείνει τον Λοβέρα στους “ερυθρόλευκους”.

Έρχεται ο Μπενζιά

Εδώ και μέρες είχε προκύψει ξανά ότι ο Μπενζιά δεν είναι στα πλάνα της Λιλ και μία συμφωνία δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς φάνταζε αρκετά πιθανή για τους Πειραιώτες. Για τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό στην Γαλλία επιμένουν ότι θα κλείσει στον Ολυμπιακό και άμεσα και μάλιστα ίσως την Πέμπτη υπάρχουν νεότερα με πιθανή άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα. Η Λιλ άλλωστε ήθελε να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του και οι ερυθρόλευκοι έχουν εντοπίσει ότι έχει χαρακτηριστικά που θα τους βοηθήσουν.

Ο Αλγερινός μέσος είχε απασχολήσει και το προηγούμενο χρονικό διάστημα ωστόσο πλέον οι συνθήκες ευδοκίμησαν για το οριστικό deal. O 25χρονος χαφ αναμένεται σήμερα (29/8) στην Αθήνα για τις υπογραφές, όπως τονίζει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ως δανεικός για έναν χρόνο από την Λιλ, έχοντας ρόλο μπακ-απ στην θέση του Βαλμπουενά.

Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και για τον Τζιανελί Ιμπουλά. Πρόκειται για 27χρονο υψηλόσωμο Γάλλο μέσο τον οποίο «τσεκάρουν» οι Κλαμπ Μπριζ, Τορίνο. Ο Ιμπουλά αγωνίζεται στην Στόουκ Σίτι η οποία διαπραγματεύεται πιθανό δανεισμό με οψιόν αγοράς στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments