Αθλητισμός

Γιάγκος Βούκοβιτς: Φήμες για ενδιαφέρον από την Κύπρο

Γιάγκος Βούκοβιτς: Φήμες για ενδιαφέρον από την Κύπρο
Γιάγκος Βούκοβιτς: Η Πάφος "καλεί" τον 31χρονο στόπερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κύπρο.

Γιάγκος Βούκοβιτς: Ο Σέρβος στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου συλλόγου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στις επιλογές του και ως εκ τούτου το μήνυμα έχει… σταλεί στον 31χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα πρέπει να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του “στέγη”. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το επόμενο βήμα να γίνει στην Κύπρο, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας “protathlima.com”, η Πάφος έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σέρβου αμυντικού. Ο προπονητής της κυπριακής ομάδας, Ζέλικο Κόπιτς, έχει σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητές του και θέλει να τον εντάξει στην ομάδα του. Παράλληλα, οι πληροφορίες του εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία αυτή τη στιγμή αλλά ασκούνται πιέσεις για να εξασφαλίσει ο κυπριακός σύλλογος το «ναι» του παίκτη.

Τα δεδομένα για Κούτρη και Μαγιόρκα

Δυσκολεύει η μεταγραφή του αριστερού μπακ του Ολυμπιακού στη Μαγιόρκα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή». Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της ισπανικής ομάδας παρατηρείται οικονομική διαφορά ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, που φαίνεται ότι θα καλυφθεί δύσκολα από τη Μαγιόρκα.Η μόνη περίπτωση να προχωρήσει η περίπτωση και να ξεπεραστεί το εμπόδιο είναι να επανέλθει η Μαγιόρκα με βελτιωμένη πρόταση, η οποία να κάνει τους «ερυθρόλευκους» να πουν το «ναι». Αν συμβεί αυτό, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να τρέξει στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου να καλύψει το κενό που θα προκύψει.

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÍÁ×ÙÑÇÓÇ ÔÇÓ ÁÐÏÓÔÏËÇÓ ÔÏÕ ÏËÕÌÐÉÁÊÏÕ ÃÉÁ ÔÏ ÊÑÁÓÍÏÍÔÁÑ. (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISS

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή στο μεγάλο λιμάνι δε φαίνεται να «καίγονται» για την πώλησή του και γι’ αυτό δε συζητούν κάτι λιγότερο από τα χρήματα που έχουν βάλει εξαρχής στο τραπέζι. Τα έσοδα από το Champions League είναι πολλά και φέρνουν… άνεση στον Ολυμπιακό, ο οποίος αν τελικά ο Κούτρης δεν πουληθεί θα διατηρήσει μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments